Serie: Clarity #2
Genre: Young Adult, Paranormal, Mysterie
Gepubliceerd: in Maart 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Als je ziet wat anderen niet kunnen zien, wat doe je dan als je zelf in de gaten gehouden wordt?

Iedereen kent Clarity "Clare" Fern. Ze is het helderziende meisje van school, degene die, wanneer ze iets aanraakt, momenten uit het verleden ziet. Maar Clare is liever geen beroemdheid. Ze geeft de voorkeur aan de achtergrond, aan observeren. Haar gave is geen spel voor haar.
Maar dan begint iemand te spelen met haar hoofd . . . en hart. Berichtjes en kadootjes van een geheime bewonderaar duiken overal op. Zouden ze van Gabriel zijn, de prachtige jongen die Clare's hart sneller doet kloppen!? Of van Justin, Clara's ex-vriendje die hoopt haar terug te winnen?
Een ding is zeker. Clare moet dit mysterie oplossen, en snel. Want de berichten worden steeds grimmiger, en een meisje uit de stad is plotseling verdwenen.

Review:

Perception is een hele goede opvolger van Clarity. Paranormaal en mysterie waren weer heerlijk met elkaar verweven en dat zorgde voor een spannend  boek. Dit keer draait het om de stalker van Clare en de vermissing van een leerling van haar school. En net als in het eerste deel blijft het tot het eind gissen naar de dader. En terwijl Clare erachter probeert te komen wie haar stalkt moet ze ook een keuze maken tussen Justin en Gabriel en ook daarin wordt je in spanning gehouden tot het einde. Gelukkig heeft Clare de jongen gekozen die ik zelf ook zou kiezen en dat maakte het voor mij een extra Happy End van deze 2-delige serie!