Serie: Play by Play #1
Genre: Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: Februari 2011
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Al jaren maakt Mick optimaal gebruik van het leven van een beroeps atleet : roem, rijkdom, en een ander meisje in elke stad. Maar wanneer hij de mooie event planner Tara Lincol ontmoet wil hij veel meer dan een one-night stand. Jammer dat Tara niet geïnteresseerd is in het beter leren kennen van de meeste beruchte playboy van het Football.
Als alleenstaande moeder van een tienerzoon is het laatste wat Tara nodig heeft de jet-set levensstijl van Mick Riley, ook al was hun passionele one-night stand onvergetelijk. Tara's leven is al ingewikkeld genoeg zonder dat ze in de schijnwerpers staat als de laatste verovering van Mick Riley. Tara heeft één keer het spel van de liefde gespeeld en verloren en ze is niet van plan zich er weer voor open te stellen, vooral niet met een hartenbreker als Mick.
Maar als Mick het in zijn hoofd heeft om te winnen, zal niets hem stoppen. En hij heeft het perfecte spel in gedachten.

Review:

Wat moet je nou vertellen over een boek met zo'n cover . . . . . de inhoud maakt toch niet uit als hij er zo uit ziet???  Nou, da's niet helemaal waar hoor. . . . . toen ik deze cover voor het eerst zag wilde ik het juist weten. En laat het nou over een knappe, sexy, gespierde, zwartharige football player met prachtige blauwe ogen gaan.  En alhoewel de verhaallijn voorspelbaar is was het een goed geschreven verhaal. De karakters van Mick en Tara zijn geloofwaardig en je kan je makkelijk in hen verplaatsen. En de sex scenes waren ronduit HOT! Ik had enthousiaste reacties gelezen over de serie Play by Play en Jaci Burton heeft mij met dit 1e deel ook enthousiast gemaakt!