Genre: Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: op Wattpad
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Als freelance Body Guard gaat Ethan daar waar hij naar toe gestuurd wordt, beschermt zijn cliƫnt en doet zijn werk perfect.
Zijn laatste opdracht is het beschermen van de 'Indie Rock Star' Johnny Brent, die lijkt te worden gestalkt. Johnny woont in de stad waar Ethan is opgegroeid. Zes jaar geleden is hij verhuisd toen zijn ouders werden vermoord en zijn oom hem naar de Militairy Academy stuurde. Ethan liet de liefde van zijn leven achter, Aaliyah, waarmee hij geen contact heeft gehad sinds de dag dat hij vertrok. Nu is hij terug in de stad en dit kan de moeilijkste opdracht zijn die hij ooit gehad heeft want Aaliyah heeft een geheim, een groot geheim waarvan ze niet wil dat iemand het weet. 

Review:

Dit was een geweldig verhaal dat heel veel emoties in me los maakte. Sinds Ethan is weg gegaan wordt Aaliya's leven geterroriseerd. Ik ga niet in op de details want dan is de clou van het verhaal al verteld, maar uit zelfbescherming woont ze de meeste dagen van de week bij haar vriend, de Rock Star Johnny. Of ze daar zoveel beter af is is maar de vraag. Johnny is een goede jongen, zolang hij maar van de drank en de drugs afblijft, maar daar heeft hij nogal moeite mee. Toch verkiest Aaliya die 'mishandelingen' boven datgene wat haar anders boven het hoofd hangt. Wanneer Ethan onverwacht in het leven van Johnny infiltreerd wil ze hun vroegere relatie voor Johnny geheim houden want hij is nogal jaloers en bezitterig. Ethan ziet al snel dat er van het levendige, sprankelende meisje waarvan hij zoveel hield maar weinig over is en is vastbesloten erachter te komen wat voor afschuwelijk geheim ze verbergt.
Naast hartverscheurend, afschuwelijk en verdrietig is dit verhaal ook spannend, tenenkrullend romantisch en erotisch. Ik ben een enorme fan geworden van Kirsty's verhalen, ze staan garant voor uren leesplezier en ik zou je zeker aanraden, als je van hedendaagse romans met een goed verhaal houd, om haar account op Wattpad te bezoeken.