Serie: Gwen Sparks 1&2
Genre: Adult, Paranormal, Vampiers, Weerwolven, Heksen
Gepubliceerd: Juli & December 2011
Taal: Engels
Waardering: 2x ★★★★★
Add to Goodreads
Gwen Sparks wil een normaal en rustig leven leiden in het stadje Flora, maar wanneer ze de krant leest weet ze dat rust moeilijk te vinden zal zijn. Ze zal haar zeldzame gave, het lezen van herinneringen van de doden, moeten gebruiken om de dader achter de reeks van vermoorde heksen te vangen. Ze moet samenwerken met de man die haar hart brak, Detective Micah Reynolds, en ondertussen heeft ze ook nog te maken met een geest die haar het rijk der doden in trekt en een sexy maar frustrerende vampier die niet alleen hunkert naar wat er door haar aderen stroomt; hij wil haar hart.

Review:

Gwen is pittig, eigenzinnig en stoer, en zo zie ik mijn hoofdpersonen graag. Ze laat zich niet betuttelen en de wet voorschrijven door de knappe gespierde weerwolf Micah en de sexy, vasthoudende vampier Aiden die allebei om haar hart strijden.
Ze dopt haar eigen boontjes en met haar magische krachten komt ze een heel eind. Maar toch moet ze af en toe, met tegenzin, de hulp van één van hen inschakelen.
Er worden heksen gedood om hun magische bloed en alles wijst richting de vampiers voor wie heksenbloed een drug is. Een oorlog tussen heksen en vampiers is onvermijdelijk en Gwen wordt naar Moon, de enclave voor heksen, gehaald om een gave te trainen waarvan ze niet eens wist dat ze die bezat.
Ze wordt getraind door de Engel des doods, Dorian. Hij heeft griezelige maar fascinerende storm grijze ogen, die hij meestal verbergt met een zonnebril, en de trainingen met hem vinden plaats op kerkhoven, niet bepaald Gwen's favoriete plek.
Ondertussen wordt ze gestalkt door een eeuwenoude machtige vampier waarmee ze tegen haar wil verbonden is, hij voelt haar emoties en beheerst haar dromen, en ze begint te twijfelen aan de integriteit van één van haar leiders. Ze heeft geen idee meer wie ze wel en niet kan vertrouwen.

Craved en Deceived zitten vol actie, humor, sexy mannen, erotische romantiek en een kick-ass heldin. Heerlijke boeken die je van het begin tot het einde in spanning laten zitten. Deel 3 van Gwen Sparks, Coveted, komt in de zomer van 2012 uit en hij staat op mijn verlanglijstje.