Genre: Adult, Romance, Erotisch
Gepubliceerd: Juni 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★ 
Add to Goodreads
Sexy James Bowen is een Bad Boy, tattoos en houding inbegrepen, en staat bovenaan de 'geen schijn van kans lijst' van Tate, samen met naakt parachutespringen in Teheran en voor de lol jongleren met Ebola flacons. Maar . . . . .  ze is op vakantie, de man is absoluut onweerstaanbaar en ze moet een beetje los komen van haar stressvolle leven. Nu haar vader en broer er niet meer zijn is het Tate die het  familie restaurant moet leiden en het glijdt steeds verder van haar af. Haar medewerkers werken niet mee, haar vriend heeft haar verlaten, en haar eigen privĂ© stalker mailt haar doods bedreigingen en dreigt het restaurant in de brand te steken. Dus ja, misschien is een vakantie affaire nog niet zo gek. Maar alleen sex, zonder vervolg.
Ze had er niet op gerekend dat haar vakantie lover een eigen mening heeft en hardnekkig blijft rondhangen, voor en na de sex, en zichzelf thuis maakt in haar leven. Er is zeker meer aan  James dan je zo op het oog zou denken, en zelfs wanneer ze niet bereid is om dieper te kijken, is James niet bereid haar toe te staan ​​het niet te doen.

Review:

Er is een periode geweest dat ik maar heel weinig aan lezen toe kwam en het enkele boek dat ik dan las was een ‘flut romannetje’. Je kent ze wel, de Bouquet Reeks, Intiem etc. Sinds ik mijn lees hobby weer helemaal heb opgepakt lees ik eigenlijk alleen nog maar het Young Adult genre, en dat blijf ik het leukste genre vinden, maar af en toe wil je wel eens even iets anders, iets 18+.
More than meets the Ink is erotisch, heeft heftige sex scenes en is ongelofelijk humoristisch. Ik heb af en toe werkelijk dubbel gelegen van het lachen. De hoofdpersonen ontmoeten elkaar in een Senioren Complex, zijn allebei op bezoek bij hun ouders, en vanaf het aller eerste moment is er een enorme sexuele aantrekkingskracht tussen hen. En op de momenten dat de vonken er vanaf springen en ze bijna toegeven aan die aantrekkingskracht worden ze telkens gestoord door 1 van de senioren uit het complex wat voor hilarische momenten zorgde.
Wat ik vooral heerlijk vind van romans als deze zijn de beschermende, bezitterige, arrogante, sexy maar O zo attente, lieve en verschrikkelijk knappe mannen. En James, met zijn sexy ruige uiterlijk en tattoo’s, voldoet volledig aan die beschrijving. En daarom probeert Tate zoveel mogelijk uit zijn buurt te blijven want volgens haar is hij een Bad Boy en ze weet genoeg van zijn soort om ze te vermijden. James is kwaad en gefrustreerd dat ze hem in een hokje stopt, vooral omdat hij alles behalve Bad is en hij doet er alles aan om haar daarvan te overtuigen. Ondertussen word Tate’s leven en haar restaurant bedreigd door een stalker, heeft ze problemen met haar personeel en wordt ze nog steeds overmand door verdriet om de onverwachte dood van haar vader en broer.
Er zat een goede verhaal lijn in dit boek, de karakters waren leuk en de humor was geweldig!