Serie: The Moreno Brothers #4
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: oktober 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆ 
Add to Goodreads
Nette en goede middelbare school lerares Isabel Montenegro loopt altijd in de tegenovergestelde richting van mannen zoals Ramon Romero. Een grof gebekte, onopgeleide, ongeleide projectiel heeft geen plaats in haar zorgvuldig plannen. Maar in plaats van weg te rennen wordt Isabel volledig overdonderd. Zijn intensiteit, hoewel een beetje ontmoedigend, betovert haar op een manier die ze niet kan begrijpen. Ze wil niet van hem weg lopen, zelfs wanneer iets in haar schreeuwt om weg te rennen. Romero heeft geen idee wat hem overkomt wanneer hij Isabel voor het eerst kust. Hij is geschokt door de passie die ze in hem oproept maar hij gelooft dat hij zijn korte lontje in bedwang kan houden. Zo snel en hard vallen voor iemand die zo perfect en lief is maakt hem er alleen maar bewuster van dat hij verre van perfect is. Als ze ooit getuige is van zijn grootste onvolmaaktheid, is hij er van overtuigd dat ze er vandoor zal gaan. Maar als haar bemoeizieke zus het ergst denkbare doet, andere mannen tussen hem en zijn Izzy brengen, wordt dat lontje aangestoken en breekt de hel los. 
Kunnen twee zulke verschillende mensen leren elkaar hoe dan ook lief te hebben, of zal de realiteit van hun verschillen ze uit elkaar drijven?

Review:

Romero is, net als de andere delen uit de 'The Moreno Brothers' serie een romantisch en luchtig boek. Forever Mine blijft mijn favoriet van de tot nu toe 4 delen die ik gelezen heb maar ik vond deze leuker dan Always been Mine en Sweet Sofie. Ik had meer gevoel voor de karakters Izzy en Romero dan ik had voor Alex en Valerie en het verhaal en de romance vond ik beter dan die van Sweet Sofie. Romero is geen broer van de Moreno's, maar omdat hij van kinds af aan al met de broers op trekt wordt hij als dusdanig beschouwd.
Deel 5 over de oudste broer, Sal, is nu ook uit. Er is maar heel weinig over hem geschreven in voorgaande delen en ik ben dan ook heel benieuwd naar zijn verhaal!