Serie: Denazen #1
Genre: Young Adult, Paranormal
Gepubliceerd: november 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads

Wanneer een vreemde jongen van een rivierdijk tuimelt en aan haar voeten landt, grijpt zeventien-jarige adrenaline junkie Deznee Cross de kans om haar vader te treiteren door de knappe jongen met ijsblauwe ogen mee naar huis te nemen.
Maar er is iets raars aan Kale. Hij draagt ​​haar schoenen onder de douche, is gefascineerd door dingen als dvd's en vazen en gedraagt zich alsof ze tot stof zal vergaan als hij haar aanraakt. Pas wanneer Dez's vader opduikt met een geweer en meer weet over Kale dan hij zou moeten, realiseert Dez zich dat er meer is aan deze jongen en haar vader's 'advocatenkantoor' dan ze besefte. Kale is een gevangene van de Corporatie Denazen, een organisatie  die zich wijdt aan het verzamelen van 'speciale' kinderen en hij is zijn hele leven gebruikt als wapen.
Zijn aanraking? Dodelijk !
De twee gaan samenwerken met een groep tegenstanders van Denazen, vastbesloten om Denazen te vernietigen voordat ze gepakt worden en haar vader haar grootste geheim ontdekt. Een geheim dat Dez haar hele leven voor zich heeft weten te houden.
Een geheim waarvoor Kale wil doden om haar te beschermen.

Review:

O dit was een geweldig boek! Na de missers van de laatste tijd begon ik een beetje aan mezelf te twijffelen en ik ben zo blij dat ik Touch opgepakt heb, een bewijs voor mezelf dat er toch ook nog boeken zijn die ik wel goed ingeschat heb! Touch is een boek met een verfrissend plot, één die ik nog niet eerder ben tegen gekomen en de gaven die de verschillende karakters in het verhaal hebben zijn heel bijzonder. Deznee is rebels, heeft lef en een geweldig gevoel voor humor en wanneer ze erachter komt wat haar vader is en doet zet ze alles op alles om zijn plannen tegen te werken. Kale heeft zijn hele leven doorgebracht in gevangenschap, weet niks van de wereld en gevoelens als verliefdheid zijn helemaal nieuw voor hem. En dat maakt de romantiek in dit boek zinderend, intens, sexy en zooooo romantisch. Het verhaal is spannend van het begin tot het einde, het is alsof je in een 8-baan zit; het ene spannende moment is nog niet voorbij of het andere dient zich al weer aan. Toxic, deel 2 van de serie, komt uit in het voorjaar van 2012 en het kan niet snel genoeg zover zijn.