Serie: The Moreno Brothers #3
Genre: Young Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: Augustus 2011, alleen als ebook
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Sofia Moreno's hele leven is overschaduwd door haar overbezorgde broers. Met drie beschermende broers op de loer durft geen jongen aan haar te komen. Gelukkig voor Sofia is de jongen waar ze haar zinnen op gezet heeft altijd binnen handbereik: haar broers beste vriend Eric. Ook al gaat zijn loyaliteit aan haar broers diep, Sofia weet dat er maar zoveel is dat hij kan doen voor hij zich aan haar overgeeft.
Eric Diego, twee jaar ouder dan haar, heeft altijd geweten dat de poppen zouden dansen als hij ging knoeien met de zus van zijn beste vriend en door de jaren heen is ze vlak voor zijn ogen opgebloeit tot mooie jonge vrouw. Met razende tienerhormonen en Sofia meer dan bereid, gaat Eric akkoord met het ondenkbare. Een verboden geheime romance. Geen van beide is klaar voor de emoties en de koorstachtige passie die hun snel uit de hand groeiende romance met zich mee brengt.

Review:

De derde in The Moreno Brothers serie was met 18 hoofdstukken maar een kort verhaal in vergelijking met de ca 30 hoofdstukken van Forever Mine en Always Been Mine.. En het ging in dit geval niet over een Moreno Brother, alhoewel ze vaak genoeg in het verhaal naar voren kwamen, maar over hun enige zus Sofia. Ze is het kleine zusje van de drie broers en wordt, tot haar grote ergernis, al haar hele leven door ze beschermd met als gevolg dat bijna geen één jongen in haar buurt durft te komen of haar mee uit vraagt. Bijna de helft van het verhaal verteld haar leven van haar 10e tot en met haar 19e jaar. Het verhaal krijgt een andere wending wanneer Eric, de vriend van haar broer Angel, en Sofia al 3 jaar een relatie hebben (wat de drie broers in het begin maar moeilijk konden accepteren) en hij tijdens zijn zomerstage in Los Angeles een oude klasgenoot tegenkomt en Sofia weer in kontakt komt met een vroegere buurjongen. Het was grappig dat de rollen nu eens omgedraaid waren en Sofia de bezitterige karaktertrekjes toonde die zo prominent aanwezig zijn in haar broers. Deze was leuk maar niet meer dan dat.