Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: september 2008
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆ 
Add to Goodreads
Eén meisje. Twee jongens. Wie zegt dat drie teveel is? Toen Mandy een ongewoon zomer baantje aannam in de bouw was dat om te bewijzen dat ze ook één van de jonges kan zijn. Maar ze krijgt meer dan ze verwacht als enig meisje in de bouw. De combinatie van mooie jongens, zonnecréme, ruw hout en testosteron blijkt een elixer te zijn waartegen ze haar hart niet kan beschermen. Broedende Boston en flirterige AJ zien Mandy als meer dan alleen een meisje die in het bezit is van een hamer. Mandy vind zichzelf al snel  in een wervelwind van een door mannen gedomineerde wereld, maar ook per ongeluk in het centrum van een driehoeks verhouding. Mandy moet kiezen tussen twee jongens die haar hart willen . Maar wat moet een meisje doen als ze ze allebei wil? 

Review:

4 knappe, gespierde bouwvakkers met ontbloot bovenlijf in de brandende zon van Texas, welk meisje wordt daar nou niet warm van. . . . .  ;-)
Mandy wil haar zomervakantie doorbrengen in de bouw. Haar vader is eigenaar van een bouwbedrijf en Mandy wil in zijn voetsporen treden maar ook zelf meewerken aan de bouw van een huis. Niet iedereen begroet haar even vriendelijk op haar eerste dag; Boston blijft het liefst zo ver mogelijk uit haar buurt en haar baas, tevens haar broer, vindt het maar niks dat zijn jongere zus bij hem komt werken. Maar AJ is gelijk vriendelijk en flirterig. Ik heb er altijd een gruwelijke hekel aan als koosnaampjes als  'sweetheart' en 'honey' je om de oren vliegen, maar AJ's koosnaampje 'baby doll' vond ik zo lief en ik viel als een baksteen voor zijn galante, behulpzame en soms zorgzame gedrag, net als Mandy. Ondertussen begint ze ook steeds meer gevoel voor Boston te krijgen en hij begint heel langzaam te ontdooien maar een weddenschap staat een relatie tussen hen in  de weg. Tijdens haar wekelijkse ontmoeting met haar school vriend in de boekenwinkel van Barnes & Noble (hadden wij maar zulke boekwinkels) bespreken ze haar 'love triangle' en hoe ze de situatie aan moet pakken. Nailed is een heerlijke snelle, romantische novel geschreven door Jennifer Laurens, een van mijn favoriete schrijfsters.