Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Februari 2010
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Wanneer het hoofd van de school aankondigt dat iedere senior moet deelnemen aan een verplicht programma; een jaar lang een huwelijk nabootsen, denk Fiona Sheehan dat haarleven niet erger kan worden. Ze trouwt met haar "man": de irritante Todd, wiens cheerleader vriendin, Amanda, vanaf het beging Fiona's vijand is. En wat nog erger is, Amanda 'trouwt' met Gabe, de jongen waar Fiona al jaren lang een oogje op heeft. Maar Fiona doet het beter dan haar beste vriendin, Marcie, die wordt gekoppeld aan de zeer rustige, zeer mysterieuze Johnny Mercer.
Grappen, gevechten, misverstanden en verzoeningen volgen in een bijna Shakespeariaanse komedie van fouten over de verkeerde eerste indruk, ingewikkelde koppelingen, en verborgen liefdes.

Review:

Er wordt hier en daar geschreven dat wanneer je een fan bent van Perfect Chemistry #1, A Match made in High School zeker een aanrader voor je is. Nou, je komt er bedrogen uit als je dezelfde sexuele spanning en aantrekkingskracht verwacht als die tussen Alex en Brittany van PC. Gelukkig was ik hier al een beetje op voorbereid en mijn verwachting lag niet erg hoog, maar het was een leuk boek. Pas aan het einde was er een heel kort, romantisch moment, maar van het begin tot het einde heb ik zitten grinniken om de humoristiche opmerkingen en dingen die er gebeurden. Het is luchtig leesvoer en lekker om tussendoor even te lezen.