Genre: Young Adult+, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: mei 2011, alleen in digitale versie
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Wanneer Angela Abbott wegloopt van een verkeert gelopen date vindt ze bad boy Nick Donnelly bij de rivier. Voordat de nacht voorbij is, haalt Nick de echte Angela naar boven, noemt haar Angel, en vervult een fantasie die ze al heel lang over hem heeft. Angela keert terug naar haar leven op school en doet alsof zij en Nick nog steeds vreemden zijn en doet alsof er niets veranderd is in haar leven. Maar alles veranderde bij de rivier in de armen van Nick. Terwijl ze worstelt om de façade te behouden kan ze de verandering van haar saaie leven niet stoppen en wil ze niets anders dan Nick's Angel te zijn.
De privé school is Nick's laatste kans om aan de weg naar de gevangenis, die al voor hem uitgelegd is en net zo duidelijk is als de weg die uitgestippeld is voor Angela, te ontsnappen. Zijn doel om vervroegd naar college te gaan wordt bedreigd wanneer hij zijn hart op Angel zet. Wanneer hun geheime leven aan het licht komt en het duistere verleden van Nick wordt bloodgelegd dumpt Angela hem, en breekt beider harten. Wanneer hij plotseling verdwijnt stelt ze geen vragen. Na lange tijd ziet ze hem terug op College en hoopt dat het weer goed komt tussen hen. Helaas heeft Nick daar andere ideeën over.

Reveiw:

Ahh, dit was een heerlijke hedendaagse love story. De aantrekkingskracht tussen Angela en Nick is vanaf het allereerste moment intens, romantisch en sexy. Beide personages zijn natuurlijk en oprecht neergezet; Nick de bad-boy die door onvoorziene omstandigheden al op hele jonge leeftijd met de politie in aanraking kwam en Angela, het beschermde, rijke meisje dat bang is voor wat haar ouders en vrienden van haar denken. Na die eerste nacht samen kunnen ze niet bij elkaar uit de buurt blijven en zetten een geheime relatie voort die natuurlijk niet altijd geheim kan blijven met alle gevolgen van dien. Er zitten een aantal intieme, erotische scenes in dit boek, daarom heb ik hem aangegeven als een Young Adult +.