Genre: Young Adult
Gepubliceerd: 31 maart 2011
Taal:Engels
Waardering: ★★★★☆ Add to Goodreads
Een spookkasteel, een knappe jonge man die al vierhonderd jaar dood is, een eng portret van een heks, een schattenjacht en niet te vergeten een prinses als kamergenoot. Dit stond de 15 jaar oude Amerikaanse Caitlyn Monahan te wachten toen ze een beurs voor een Franse kostschool kreeg.
Er zijn geheimen achter de stenen muren van Chateau de la Fortune, eeuwenlang begraven, samen met het mysterie van de dood van Raphael, de charmante geest die Caitlyn in haar dromen bezoek. Maar als Caitlyn de geschiedenis van het kasteel blootlegt, doet niets haar zo schrikken als het geheim dat ze leert over zichzelf, en de reden waarom zij werd gekozen om naar Chateau de la Fortune te komen.
En niets breekt haar hart meer als haar liefde voor de geest Raphael.

Review:

Vanaf het moment dat ik de samenvatting van dit boek las kon ik niet wachten tot hij uit zo komen. En toen het dan eindelijk zover was ben ik hem onmiddelijk gaan lezen. Maar het verhaal ging iets anders dan ik had verwacht. Raphael is eigenlijk geen geest maar een jongen van vlees en bloed die Caitlyn via haar dromen ontmoet in hetzelfde Kasteel als waar ze nu naar school gaat maar dan 400 jaar terug in de tijd. Samen proberen ze in haar dromen het geheim van Chateau de la Fortune op te lossen en ondertussen worden ze natuurlijk verliefd op elkaar; dat kan natuurlijk nooit goed komen.... Het was een ontzettend leuk en romantisch boek om te lezen met een uniek plot en het einde was verrassend!