Deze blog gaat over mijn grote passie lezen. Na het lezen van de serie Twilight ben ik helemaal weer verslaafd geraakt aan het lezen, een oude hobby die door de creatieve hobbie's een beetje in de verdrukking was gekomen. Ik lees voornamelijk engelstalig, digitaal en Young Adult (Jong Volwassenen). De reden waarom ik engelstalig lees is dat ik in het genre dat ik leuk vind, Paranormal (Bovennatuurlijk, Fantasie; vampieren, weerwolven, tovenaars, fee├źn etc.etc.) maar weinig leuke nederlandstalige boeken kon vinden. Ook Dystopian (Dystopisch; verhalen die zich afspelen in de toekomst) vind ik erg leuk. De beoordelingen van de boeken ga ik in het nederlands doen want er zijn al een heleboel engelstalige boekenblogs en ik doe de beoordelingen voornamelijk voor mijzelf zodat ik later nog eens terug kan lezen wat ik er van vond. Maar natuurlijk is het ook leuk als jullie wat aan mijn beoordelingen hebben. Bij elk boek zal ik er dan ook bijvermelden of hij in het nederlands vertaald is of niet.

Veel lees plezier!