Meghan March - Beneath this Mask
Serie: Beneath #1
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: October 2021
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Former Navy fighter pilot. Son of a congressman. Successful businessman in my own right. With a résumé like mine, women have never been a challenge. Until I met her. This sexy, tatted-up bad girl wasn’t part of my plans, but that punch to my gut every time I see her tells me I have to know more.She’s a mystery. An enigma. A challenge. I’m going to figure her out — and then I’m going to make her mine. We’ll find out what she’s hiding... beneath this mask.

Ik ontdek de laatste tijd nogal wat nieuwe auteurs. En sommigen weten mij na 1 boek al heel ver richting fandom te krijgen.

Beneath this Mask…

…van Meghan March is zo’n boek. Een boek van een voor mij nieuwe auteur.
Het plot is misschien niet vernieuwend of origineel, het is wel een plot dat je aandacht vast houd omdat je wilt weten hoe het af gaat lopen voor deze twee mooie mensen.

Charlie

Ze ziet er uit als een bad girl met haar armen vol tattoos en zwart,rood en paars haar. Onder dat bad-ass uiterlijk zit een meisje dat zich verbergt voor de wereld waar ze vandaan komt. Een wereld die alleen haar good girl verschijning kent maar haar al een jaar lang afschildert als een bad girl. Afgezien van een paar vrienden houdt Charlie iedereen op afstand om haar identiteit te waarborgen, maar dat lukt haar niet met Simon.

Simon

Ex navy fighter piloot, succesvol zakenman, zoon van een congreslid en zelf kandidaat congreslid.
Vanaf het moment dat hij Charlie ziet weet hij dat er meer is. Meer achter haar bad girl uiterlijk maar ook meer tussen hen. Charlie’s verleden staat hen echter in de weg, want zodra hij 1 stap vooruit heeft geboekt doen ze 2 stappen weer terug.
Simon is een man die voor zijn gevoelens uit komt en dat vond ik . Daarnaast heeft hij ook nog eens alpha male trekjes dus hij is het complete plaatje!

Kaarten op tafel

Je kon er op wachten natuurlijk, het moment dat de waarheid aan het licht komt voordat Charlie het hem heeft kunnen vertellen. Dat was in mijn ogen wel het meeste cliché moment van het plot. Het is ook het enige punt waarom ik geen 5 maar 4,5 sterren geef. Ik wordt er namelijk een tikkeltje ongeduldig van en ook ietwat geïrriteerd dat ze altijd denken dat het verzwijgen van iets beter is dan direct de kaarten op tafel leggen.

Voorspelbaar

Natuurlijk werkt een auteur op die manier om de spanning erin te houden maar het is iets wat me altijd ontzettend ongeduldig maakt en waarvan ik ook altijd met mijn ogen moet rollen want het is zooooo standaard, dom en voorspelbaar.
Maar de schrijfstijl en de rest van het plot maakten het goed en zorgden voor heerlijk leesvoer.

In het kort

Ik ben ontzettend blij dat ik deze auteur heb ontdekt.
En waar ik nog veel blijer van wordt is dat deze serie van stand alone’s bestaat uit 7 delen! Hopelijk zijn ze allemaal even goed.