Karina Espinosa - Caged
Serie: Mackenzie Grey #2
Genre: New Adult, Paranormal
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
It’s hard out there for a lone-wolf. Mackenzie Grey has started a brand new life in an attempt to escape the Brooklyn Pack. She settles in as a detective in a special unit of the LAPD when her identity is put at risk, and she has no choice but to run again. The question is: does she want to run forever? As events force Mackenzie to confront her past, she is met with many surprises—including the revelation of her true ancestry. When Packs across the country learn of who she is, Kenz becomes the object of desire in a deadly wolf hunt, and she must once again fight to keep her freedom. Witnessing first-hand the barbaric treatment of Lunas, Mackenzie has to make a choice—follow the prediction of her Vision Quest or let herself be CAGED...

Wauw, wat een geweldig vervolg.
Hij is nog beter dan zijn voorganger en die vond ik al erg goed!

Normaal gesproken houd ik er niet zo van als er tussen twee delen tijd ‘verdwenen is’ maar in dit geval had ik er een klein beetje op gerekend. Misschien vond ik het daarom niet zo erg, omdat ik er op voorbereid was, maar het paste ook bij het einde van het eerste deel.

Wat ik ook erg leuk vond is dat de schrijfster niet bleef hangen in de gevoelens van Kenzie voor Sebastian en Jonah.
Integendeel zelfs. Een hele verrassende ontwikkeling, eentje die ik niet verwachtte maar die Kenzie in mijn ogen nog sterker maakte dan ze al is
Natuurlijk komen de twee sexy weerwolven na verloop van tijd wel weer opdraven.
Gelukkig wel! Ik zou diep teleurgesteld zijn als dat niet zo was. Maar ook nu laat ze zich niet leiden door haar gevoelens, ook al blijken ze niet helemaal verdwenen te zijn.

In dit boek komen we erachter hoe het kan dat Kenzie een weerwolf is en dat was voor mij niet echt een verrassing. Tijdens het lezen van het eerste boek had ik het al uitgevogeld.
Toch blijft er nog een zekere mate van mysterie hangen want niet alles rondom Kenzie wordt uit de doeken gedaan.

In het kort:

Van het begin tot het eind is dit een ontzettend spannend boek.
Er gebeurt ontzettend veel en niet alles is even leuk om te lezen, maar zo krijgen we wel een heel goed beeld van de aard van sommige Packs en hun leiders.
Dat ze vrouwen, de Luna’s, niks in de reken hebben wordt aan het einde van het boek pijnlijk duidelijk.
Een verschrikkelijk schokkende actie.