Helen Harper - Honor Bound
Serie: Highland Magic #2
Genre: Fantasy, New Adult
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Integrity Taylor should have been a Clan princess. Instead she's lived a life on the very periphery of society. Now that she's learnt more about her heritage, however, and the magic that she's capable of wielding, she's not going to hide in the shadows any longer. The once-in-a-generation Sidhe Games are going to provide the perfect opportunity for her to win back her birthright - and the fact that she'll be going head to head, toe to toe and mouth to mouth with golden haired Byron Moncrieffe might just be the icing on the cake.

Zo terug kijkend op dit boek realiseer ik mij ineens dat het net is alsof ik vanaf deel 1 één lang verhaal heb zitten lezen. Geen introductie, geen herhalingen, hoogstens een tussen neus en lippen door geplaatste opmerking over iets wat in het eerste deel gebeurd is.
Zou ik deze serie met grote tussenpozen lezen dan zou ik dat wat minder vinden, dan wil ik graag weer op de hoogte gebracht worden, maar in dit geval is het wel lekker.

We gaan verder waar we gebleven zijn en krijgen een glimp van Integrity’s nieuwe leven als reddingswerker. Maar dat wordt al snel weer verweven met de Sidhe wereld door een bijzondere ontdekking die ze doet. En Integrity zou Integrity niet zijn als ze zich niet vol overgave in het gevaar en avontuur zou storten.

Honor Bound is een rollercoaster aan intriges, twists & turns en benarde situaties.
Op het romantische vlak heeft het wat minder te bieden maar dat is niet zo heel erg, de spanning tussen Byron en Integrity maakt dat helemaal goed.
Eerlijk gezegd vind ik het wel leuk dat het nog lang niet in kannen en kruiken is tussen die twee en dat ze elkaar vaker wel dan niet wantrouwen.

Het boek is lekker vlot geschreven, letterlijk en figuurlijk want het is niet helemaal foutloos.
Ook dit keer komt de humor van Bob de Genie. Maar tussendoor liet de auteur mij af en toe ook grinniken om gevatte en grappige opmerkingen. De enige humor die ik wat minder vond waren de flauwe grappen van Integrity, die blijven maar komen.
Toch is dat ook wel weer een compliment waard voor de schrijfster want je moet ze maar kunnen bedenken.