M. Leighton - Levi's Blue
Serie: Stand alone
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Four beautiful days. Three steamy nights. One breathtaking love. Levi Michaelson. He wanted four dates. Four opportunities to prove I could trust him. Four chances to change my mind about him. I agreed. Probably not my smartest decision. He was everything I knew to avoid—gorgeous, charming, sexy as hell—but I couldn’t help myself. When he touched me the whole world disappeared. I should’ve known I could lose myself to him, that he could be the one man to destroy me. I guess it’s true what they say—some things are too good to be true. And Levi Michaelson might just be one of them. Unzip this sexy, southern contemporary romance that’s guaranteed to make you sweat and make you swoon! Standalone. HEA. Intended for mature readers.

Dit boek…
Dit boek is zooo anders dan ik dacht.
De schrijfster verteld ons niet zoveel in haar samenvatting. En daarom verwachtte ik een luchtig, sexy boek (wat wil je met zo’n cover 😉 ), maar het is zooo … zoooveel meer dan dat.

De eerste bladzijde had me meteen in de war.
Is dit een paranormaal of fantasy boek?? Huh…..heb ik mij zo verkeken op de blurb??
Maar al snel wordt het duidelijk en dan begint er een ontzettend goed, interigerend, humoristisch maar toch ook een tikkeltje emotioneel verhaal.
En sexy…..oh het is zo romantisch en sexy.

Levi is zo attent.
Evie brengt in hem het beste naar boven. Een kant waarvan je gewoon voelt dat hij die nog nooit aan iemand heeft laten zien. De aandacht en zorg die hij besteed aan hun dates, maar ook tussendoor met kleine attenties, is ontroerend, maar tegelijkertijd ligt er ook een humoristische noot onder.

Evie is een bijzondere jonge vrouw.
Ondanks het haar toebedeelde lot is ze sterk en benaderd haar situatie met een hoop humor. Ze gaat niet snel bij de pakken neer zitten. Dat Levi zoveel aandacht aan haar besteed benauwd haar. De relaties die ze tot nu toe gehad heeft zijn niet goed afgelopen en ze weet met bijna 100% zekerheid dat Levi ook na een aantal dates het hazepad zal kiezen. Maar door zijn attente gedrag opent haar geharde hart zich voor hem.

Levi’s blue is aan de ene kant ontzettend origineel, maar aan de andere kant weer niet. De situatie van Evie, haar talent, Levi’s komst in haar leven, nog niet eerder heb ik zo’n verhaal gelezen.
Maar de reden waarom er problemen ontstaan in hun relatie? Die zag ik al van verre aankomen en was niet origineel te noemen. Maar dat mocht de pret voor mij niet drukken, dit was een heerlijk boek om te lezen.

Ik vond het verschrikkelijk jammer om Evie en Levi te laten gaan want ik had ze in mijn hart gesloten.
En er is wat te zeggen voor een man die door het stof gaat voor de vrouw van zijn dromen!