Titel: Trouble
Schrijfster: Samantha Towle
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: november 2013
Add to Goodreads
Mia Monroe is running. Running from a person she doesn’t ever want to find her. Running from a past she doesn’t ever want anyone to know. Desperate to find a future, that yesterday, she could only dream of having.

Jordan Matthews likes easy. Easy women. Easy life.

Then he meets Mia.

She’s damaged, troubled and has more baggage than any person can carry. But the more Jordan gets to know Mia-for the first time in his life-he finds himself wanting to try hard for something … for someone … for her.

And then life isn’t so easy anymore.

Jordan is everything Mia shouldn’t want. A whole bunch of dirty hotness, tattooed, cocky bad boy, who made his money at poker tables and picked his women up in bars. Yet, Mia finds herself falling for him. Then the past Mia was running from, quickly starts to catch up with her. Because that’s the problem with running … you have to stop sometime.

And when you stop, you get caught.

‣ Not My Cup of Tea omdat:

Vanaf de eerste bladzijde vond ik dit al geen leuk boek. Het gaf me een ongemakkelijk, akelig gevoel. Dit had natuurlijk te maken met de vreselijke situatie waarin Mia zit maar dat was het niet alleen. Ik heb vaker boeken gelezen waarin mishandeling een rol speelt maar die gaven me niet het omineuze gevoel dat ik nu kreeg.


In deze rubriek zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.