Schrijfster: Jeaniene Frost
Serie: Night Prince #2
Genre:Adult, Paranormal, Vampiers
Gepubliceerd: maart 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Dating the Prince of Darkness has its challenges...

Leila's psychic abilities have been failing her, and now she isn't sure what the future holds. If that weren't enough, her lover, Vlad, has been acting distant. Though Leila is a mere mortal, she's also a modern woman who refuses to accept the cold shoulder treatment forever–especially from the darkly handsome vampire who still won't admit that he loves her.

Like choosing between eternal love and a loveless eternity...

Soon circumstances send Leila back to the carnival circuit, where tragedy strikes. And when she finds herself in the crosshairs of a killer who may be closer than she realizes, Leila must decide who to trust– the fiery vampire who arouses her passions like no other or the tortured knight who longs to be more than a friend? With danger stalking her every step of the way, all it takes is one wrong move to damn her for eternity.

Ondanks de slechte start heb ik deel 1 met plezier gelezen en was ik een klein beetje verliefd geworden op Vladislav Basarab Dracul. Daarom ging ik gelijk verder met Twice Tempted.

Vlad zegt niet meer van iemand te kunnen houden maar ha, ik weet wel beter.
En in dit boek wordt het steeds duidelijker dat hij zulke gevoelens zeker nog wel kan hebben.
Maar hij is ook door en door slecht.
De dingen die hij gedaan heeft in zijn 600 jarige bestaan en die hij vandaag de dag nog doet zijn dingen waar je niet over wilt praten en al helemaal niet aan wilt denken.

Leila is het ook niet altijd eens met hoe hij de dingen aanpakt, maar Vlad zijn koele houding is voor haar de reden om een punt te zetten achter hun relatie.
Eenmaal weer thuis in Amerika blijkt dat ze haar oude leven niet zomaar weer op kan pakken en wanneer er een aanslag op haar leven gedaan wordt en daarbij mensen die haar na staan de dood vinden begint voor haar de strijd om in leven te blijven en rijst de vraag wie ze wel en niet kan vertrouwen.

Twice Tempted heb ik met nog meer plezier gelezen dan Once Burned.
Het heeft echt alles wat ik graag zie: actie, spanning, mysterie, romantiek, gewoon een heerlijk boek!

Ik begon met deze serie in de veronderstelling dat het een 3-delige is; heerlijk om weer een complete serie achter elkaar te lezen.
Maar jammer genoeg ontdekte ik na deel 1 dat ik niet helemaal goed geïnformeerd ben door de schrijfster, die op haar blog verteld dat het een trilogie is.
Daar baalde ik dus wel een beetje van en heb daarom besloten pas later in het jaar verder te gaan met het verhaal van Vlad en Leila zodat er tussen het 3e en laatste deel niet zoveel tijd meer zit.