Titel: Darker Days
Schrijfster: Jus Accardo
Serie: The Darker Agency #1
Genre: Young Adult, Fantasy, Demons, Zombies
Gepubliceerd: augustus 2013
Add to Goodreads
Jessie Darker goes to high school during the day, but at night she helps with the family investigation business. Cheating husbands and stolen inheritances? They’re your girls—but their specialty is a bit darker. Zombie in your garage? Pesky Poltergeist living in your pool? They’ll have the problem solved in a magical minute. For a nominal fee, of course...

When gorgeous new client, Lukas Scott, saunters into the office requesting their help to find a stolen box, it sounds like a simple case—until the truth comes out. The box is full of Sin.

Seven deadly ones, in fact.

They’ve got five days to recapture the Sins before they're recalled by the box, taking seven hijacked human bodies with them. Easy peasy—except for one thing...

There’s a spell that will allow the Sins to remain free, causing chaos forever. When the key ingredient threatens the life of someone she knows, Jessie must make the ultimate choice between love and family—or lose everything.

Not My Cup of Tea:

Dit boek vond ik echt niet leuk en ben er na niet al te lange tijd mee gestopt. Het was voor mijn gevoel een beetje kinderachtig en ik kon mij niet helemaal verplaatsen in de geschetste fantasie wereld en de personage Jessie.
Hij was totaal niet te vergelijken met de serie Denazen waarvan ik tot nu toe gesmuld heb en waarvan het wachten op deel 4 veeeeeeeel te lang duurt (2016 pas!)
En ook heel anders dan Ruined, deel 1 uit de serie The Eternal Balance waarvan deel 2 gelukkig in april 2015 al uit komt.
Dit bewijst maar eens weer dat je niet altijd alles van dezelfde schrijver/ster automatisch even leuk vind.


In deze rubriek zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.
Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.