Schrijfster: Sophie Jordan
Serie: The Ivy Chronicles #3
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: november 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Months after her boyfriend dumped her, Georgia can still hear the insults he hurled at her. Boring. Predictable. Tame. Tired of feeling bad, she’s ready to change her image, and go a little wild. What better way to prove her ex wrong than a hot night of sexual adventure at the secret campus kink club?

In the shadowy den of the kink club, she unexpectedly runs into Logan Mulvaney, her friend’s little brother. A player extraordinaire too hot for his own good, he may be younger, but the guy is light years ahead when it comes to sexual experience. Now he’s telling her to go home—“good girls” don’t belong here!

Georgia is tired of having others define her. She’s going to teach Logan a lesson he won’t forget—one white hot, mind-wrecking kiss . . . that leads to another . . . and another . . . and. . . . Realizing she’s way in over her head, Georgia runs.

Only Logan won’t let her go. Everywhere she goes he’s there, making her want every inch of him. Making her forget who she is. Who he is. And just how wrong they are for each other.

 Sophie Jordan heeft het beste bewaard tot het laatst . . .

Wild was de meest erotische en sexy van de drie delen in deze serie.
Ik had wel wat meer Kink Club scenes verwacht , maar misschien is het maar goed ook dat ik dat niet kreeg want dan was mijn eReader misschien wel gesmolten ;-)

Dit boek was vooral erg leuk door Logan.
Logan is de jongere broer van Reece uit deel 1 en is een playboy.
Ondank zijn pas 18 jaar is hij veel volwassener dan de meeste van zijn leeftijdgenoten, iets wat grotendeels verborgen blijft achter zijn playboy imago.
Zijn beschermende en bezitterige gedrag maakte hem vooral een heel erg sexy personage en Georgia heeft die bescherming wel nodig want ook al is ze ouder dan hem, Logan is veel wereldwijzer en hij heeft al heel snel door dat wat zij delen, een zinderende connectie, heel bijzonder is en iets wat ze moeten koesteren.

Georgia's breuk met Harris heeft haar een hoop hartzeer bezorgd.
Na 4 jaar samen beschuldigd hij haar ervan saai, te degelijk en preuts te zijn en dat hij daarom zijn heil heeft gezocht bij iemand anders.
Na lange tijd probeert Georgia weer te daten maar als ook haar laatste date dezelfde beschuldiging voor haar voeten gooit besluit ze het roer finaal om te gooien en de Kink Club te bezoeken.
De naam zegt het al, het is één grote kinky bende en ook al voelt ze zich er totaal niet op haar gemak, ze zal doorzetten, alleen al om haar preutse imago kwijt te raken.
Maar dan ziet Logan haar in de club en zet haar zonder pardon de deur uit met de mededeling dat ze veel te goed is voor zo'n tent. Georgia is zo kwaad en gefrustreerd dat ze Logan kust om hem te laten zien dat ze ook wild kan zijn.

En die ene kus maakt iets los waar ze allebei niet op gerekend hadden.
Logan is bereid die gevoelens te onderzoeken maar Georgia trekt zich terug en probeert Logan te ontwijken en negeren omdat hij te jong is voor haar.
En hij is een jongen waarmee ze zeker niet thuis kan komen, haar moeder zou hem nooit accepteren. Want ook al wil ze het eigenlijk niet, ze streeft nog altijd naar de goedkeuring van haar moeder.

De strijd die Logan met haar aanbind om haar te laten zien hoe goed het kan voelen om niet altijd een good girl te zijn is super sexy en mij had hij gelijk al om.
Jammer genoeg duurt dat bij Georgia zo lang dat Logan het op geeft en pas dan worden haar ogen geopend maar is het nog niet zo makkelijk om hem weer voor zich te winnen.

Ik heb erg genoten van The Ivy Chronicles, vooral van deze laatste, en vind het ontzettend jammer dat er met dit deel een einde aan gekomen is.
Ik hoop dat er snel weer een NA uit de pen van Sophie Jordan vloeit.