Titel: Tomorrow Land
Schrijfster: Mari Mancusi
Genre: Young Adult, Dystopian, Science Fiction
Gepubliceerd: maart 2012
Add to Goodreads
Can true love survive the end of the world?

Imagine finding your first love, only to be ripped apart by the apocalypse. Peyton Anderson will never forget the day she was forced to make a choice--between her family--and Chris Parker, the boy she'd given her heart. And now, four years later, as she steps from the fallout shelter and into a dead and broken world, he's the only thing on her mind.

All Chris "Chase" Parker wanted was to take Peyton away and keep her safe from harm. But he waited for hours in the rain on judgment day and she never showed--breaking his heart without ever telling him why.

Now the two of them have been thrown together once again, reluctant chaperones of a group of orphan children in a post-apocalyptic world where the dead still walk...and feed. As they begin their pilgrimage to the last human outpost on Earth, can they find a way to let go of old hurts and find the love they lost--all the while attempting to save what's left of the human race?

Not My Cup of Tea omdat:


Als ik de samenvatting lees wil ik zo wel weer een poging wagen. Het klinkt zo heerlijk romantisch maar ook ontzettend spannend.
En ik weet nu wat er komen gaat, bij mijn eerste poging niet.
Laat  me je vertellen dat het een enorme schok was toen er uit Peyton's vingertoppen scherpe messen sprongen. Daar was ik niet op voorbereid en vanaf dat moment was de schrijfster mij helemaal kwijt. Dat fantasie gehalte lag op dat moment even te hoog voor mij.
Had ik beter naar de cover gekeken dan had ik kunnen zien dat er meer achter dit boek steekt dan een simpele dystopian.


In 'Not My Cup of Tea Friday' zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.
Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.