In 'Not My Cup of Tea Friday' zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.


Het boek:


Titel: The Maze Runner
Schrijver: James Dashner
Serie: The Maze Runner #1
Genre: Young Adult, Dystopian
Gepubliceerd: oktober 2009
Add to Goodreads
If you ain’t scared, you ain’t human.

When Thomas wakes up in the lift, the only thing he can remember is his name. He’s surrounded by strangers—boys whose memories are also gone.

Nice to meet ya, shank. Welcome to the Glade.

Outside the towering stone walls that surround the Glade is a limitless, ever-changing maze. It’s the only way out—and no one’s ever made it through alive.

Everything is going to change.

Then a girl arrives. The first girl ever. And the message she delivers is terrifying.

Remember. Survive. Run.

Not My Cup of Tea omdat:


Ik wilde dit boek zo graag leuk vinden dat ik tot 3 keer toe een poging heb gewaagd. Elke keer kwam ik een stukje verder maar elke keer weer haakte ik af omdat ik mij niet kon vinden in het taalgebruik. De verzonnen namen en woorden begonnen me elke keer weer te irriteren ondanks dat ik me er bij de laatste poging op voorbereid had.
Ik vind het verschrikkelijk jammer en het kan maar zo zijn dat ik ooit nog een keer een poging ga wagen ;-)

Gelukkig hoefde ik het fenomeen The Maze Runner niet helemaal te missen want ze hebben er een film van gemaakt en die heb ik met plezier gekeken!