Waiting on Wednesday (WoW) is een wekelijks terugkerende rubriek die wordt gehost door Breaking the Spine. In die rubriek vertellen boekliefhebbers naar welke boeken ze uitkijken.

Mijn WoW:

 Vanaf het boek Until November (Until #1) ben ik fan van schrijfster Aurora Rose Reynolds want ik houd enorm van haar Alpha males. Ze zijn over the top bezitterig en beschermend maar toch doen ze mijn hart altijd een slag sneller slaan. Van geen van de boeken van de serie Until heb ik een review geschreven maar binnenkort verschijnt er wel één van Assumption, de 1e in de nieuwe serie Underground Kings en een spinn off van Until.
En nu komt er nog een nieuwe serie uit, Alfha Law Firm, en ik hoop dat ik die net zo leuk ga vinden.


Schrijfster: Aurora Rose Reynolds
Serie: Alfha Law Firm #1
Genre: Adult, Hedendaags
Verwacht: 29 december 2014
Add to Goodreads
After the first sighting, he’s fascinated.

After the first smile, he’s infatuated.

By the first kiss, he’s obsessed.

Nolan sees Chloe through a window of a bakery in downtown Manhattan. At first sight, something about her calls to a piece of him he thought was lost. Without thinking, he begins watching her, and when the moment presents itself, he strikes, claiming Chloe for himself. For a man who is used to getting what he wants Nolan wont let anyone or anything stand in his way.