Schrijfster: Sherry D. Ficklin
Genre: Young Adult, Geest
Gepubliceerd:
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
What if the one thing you never meant to hold on to, is the one thing you can’t let go of?

Normally finding a hot guy in her bedroom wouldn’t irritate Zoe so badly, but finding her childhood friend Logan there is a big problem. Mostly because he’s dead.

As the only person he can make contact with, he talks Zoe into helping him put together the pieces surrounding his mysterious death so he can move on.

Thrust into his world of ultra popular rich kids, Zoe is out of her element and caught in the cross-hairs of Logan’s suspicious ex-girlfriend and the friends he left behind, each of whom had a reason to want him dead. The deeper they dig to find the truth, the closer Zoe gets to a killer who would do anything to protect his secrets. And that’s just the start of her problems because Zoe is falling for a dead guy.

Review:

Dit is een erg leuke ghost storie met een mysterieus tintje.
En het is ook nog eens een stand alone, nou ja als je de hele korte novella vanuit logan's pov, Haunting Zoe, niet meerekent.
En die reken ik niet mee want hij had op mijn ereader maar 19 blz.

In Haunting Zoe krijgen we inzicht in Logan's situatie. We lezen hoe hij er achter komtdat hij dood is, ziet hoe zijn ouders en vrienden hiermee omgaan en ontdekt dat er maar 1 persoon is die hem kan zien.
Samen met die persoon, Zoe, zijn jeugdvriendin die hij de afgelopen jaren een beetje links heeft laten liggen, gaat hij op zoek naar de toedracht van zijn dood want daar kan hij zich niets meer van herinneren. 

In Losing Logan gaan we verder met de pov van Zoe en lezen we hoe ze, in de eerste instantie met tegenzin, Logan probeert te helpen zijn dood in kaart te brengen zodat hij verder kan reizen naar waar hij nu hoort te zijn.
Zijn mysterieuze dood roept nogal wat vraagtekens bij hen op en ze besluiten dat Zoe moet infiltreren in de vriendengroep van Logan.
Gelukkig heeft Logan's vriend een oogje op Zoe en hij wordt haar ingang naar de club rijkeluis kinderen waar Zoe helemaal niets mee gemeen heeft.
Zoe's frisse, aardige persoonlijkheid weet haar al snel populair te maken bij de groep jongeren en naast de gevoelens die ze ontwikkelt voor Logan krijgt ze ook gevoelens voor Kyle en komt ze in een verschrikkelijk lastig parket terecht.
Een relatie met een geest zal nooit wat worden en de oneerlijke manier waarop ze zich in de groep heeft weten te werken is niet echt een goede basis voor een relatie met Kyle.

Losing Logan is spannend, mysterieus en romantisch en heeft een originele love triangle.
Wat ik iets minder leuk vind is de reden waarom Logan niet doorreist. Ik vond het eerlijk gezegd een beetje vergezocht vooral omdat het niet rijmt met het begin van het boek, maar ondanks dat heb ik er enorm van genoten.


De cover van de short storie Haunting Zoe:---------------* Veel Leesplezier *---------------