Schrijfster: Rachel Schurig
Serie: Ransom Brothers #1
Genre: New Adult, Hedendaags, Rock Star
Gepubliceerd: april 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Daisy Harris has no reason to suspect that her day will be any different than usual. She’ll go to class, alone. She won’t speak or make eye contact. She’ll spend her entire day doing her best to go completely unnoticed. That’s what life is like for Daisy now—an endless cycle of loneliness and fear. A life lived hiding behind the walls she so faithfully maintains.

Then she sees it. A magazine, left behind in class. A simple picture—just his face. And it changes everything.

It’s been a year since she’s seen Daltrey Ransome. A year since he and his brothers left town to pursue their dreams of rock and roll superstardom. A year since he left Daisy behind—left her to watch as everything she knew crumbled around her. She’s been running from Daltrey ever since, desperate to keep her secret.

But she can’t run anymore. And now that Daltrey has found her—the girl he’s loved his entire life, the girl he’d give up everything for—he’s determined never to let her go again.

Review:

*Deze review bevat een minuscule spoiler*
Daisy's geheim is emotioneel en het enige wat ik er over wil zeggen zonder een te grote spoiler weg te geven is dat het te maken heeft met pesten.
Het is verschrikkelijk om te lezen hoe zulke drastische stappen iemand wil nemen om de pesterijen te ontlopen en pijnlijk om te zien hoe zo'n invloed het blijft houden op het verdere leven van de gepeste persoon.

Daltrey weet niet waarom Daisy hem van het een op andere moment niet meer wilde spreken of zien en hij mist haar verschrikkelijk.
Hij is absoluut niet het stereotype Rock Star die zijn verdriet verdrinkt in andere vrouwen en drank. Nee, ik vond het heel verfrissend om te lezen over een rock star die zo goed als wegkwijnde van verdriet en alleen maar op de been bleef door de steun van zijn broers en de verplichtingen die hij voelt ten opzichte van hen en hun band.

Maar denk niet dat hij Daisy met open armen ontvangt wanneer hij haar na lange tijd weer voor het eerst ziet. Hij wil antwoorden. En wanneer hij die eindelijk krijgt en het heft in eigen handen neemt werkt dat compleet averechts.
Ik vond het verschikkelijk nobel van hem maar het is duidelijk dat hij helemaal niet over de latere gevolgen heeft nagedacht.

Dit is een heel goed begin van een nieuwe serie over de band Ransom die bestaat uit de broers Daltrey, Cash, Lennon en Reed Ransom.
Daltrey's verhaal hebben we nu gehad en ik ben erg benieuwd over wie het volgende boek gaat.

---------------* Veel Leesplezier *---------------