Schrijfster: Alla Kar
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: maart 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
One wrecked plane …
Two wrecked souls …

Annabella Jacobs is comfortable with her boyfriend of a year Jordan Finch. But Jordan’s best-friend Beau Richards doesn’t make Annabelle feel comfortable, he makes her feel alive. One drunken night things get out of hand leaving Annabelle and Beau with a fire in desperate need of extinguishing.


But sometimes the direst of problems need more than a fire extinguisher to stop the burn.

The class trip to Spain was supposed to be fun. But fun takes the week off when their plane crashes over the Sierra Nevada Mountains of Spain. Only a few of the passengers survive.

With loved ones gone, Beau and Annabelle cling tight to one another to survive the hot days and freezing nights. But the guilt of their feelings keep one another from the path they truly want to take.

But sometimes love doesn't take the backseat.

Sometimes love wrecks you before it claims you.

Review:

Dit boek zal me nog lang bijblijven..
Het heeft een grote indruk achter gelaten want het plot is origineel en hartverscheurend.

De samenvatting geeft al prijs wat er gaat gebeuren en dat moment is spannend en beangstigend.
We krijgen dan ook heel goed te zien hoe diep Beau's gevoelens voor Bella gaan en dat de nacht dat het tussen hen uit de hand liep meer voor hem betekende.

Na de crash worden ze gedwongen in elkaars nabijheid te verblijven en door wat er al die weken geleden tussen hen gebeurd is zijn hun schuldgevoelens ten opzichte van Jordan, de vriend van Bella, groot.
Dat is heel begrijpelijk, maar Beau kon daar beter mee om gaan en het beter relativeren dan Bella.
Ik had daardoor enorm met Beau te doen, vooral als we een glimp te zien krijgen van één van de eerste ontmoetingen tussen hem en Bella, de rol die Jordan daarin speelt en dat Beau zijn eigen gevoelens onderdrukt om het geluk van zijn vrienden niet in de weg te staan.

Naast het romantische gedeelte is er ook zeker plaats voor spanning, vooral in het eerste gedeelte wanneer ze, samen met een paar anderen, proberen te overleven in de Sierra Nevada.

Ik verbaasde mij erover dat het zo lang duurde voordat ze gevonden werden. In deze moderne tijd denk je dat dat veel sneller zal gaan.
Ik weet niet of het een bedenksel van de schrijfster is of dat het echt zo moeilijk is om een neergestort vliegtuig in de Sierra Nevada te vinden.

---------------* Veel Leesplezier *---------------