Schrijfster: Abbi Glines
Serie: Sea Breeze #7
Genre: New Adult, Hedendaags, Rock Star
Gepubliceerd: april 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Innocence was never meant for the addictive…

Addiction was something Krit Corbin accepted as part of his nature a long time ago. He decided to embrace it and flip his finger at the rules. Women had always been the number one thing on his list of addictions. He couldn’t get enough. Being the lead singer in a rock band had only made access to his favorite addiction that much easier.

Being alone was the only thing Blythe Denton understood. The small town minister’s family that raised her hadn’t accepted her as their own. The minister’s wife had always made sure Blythe understood just how unworthy she was of love. When Blythe is sent away to college and given a chance to finally be free of living as an unwanted burden, she looks forward to having peace in her life. Being alone isn’t something that bothers her. She escapes reality in the stories she writes.

However, the ridiculously sexy tattooed guy who keeps throwing parties in the apartment above hers is driving her crazy. For starters, he doesn’t treat her like she would expect a guy with a different woman always hanging on his arm to treat someone as uninteresting as her. She looks nothing like the gorgeous women she sees parading in and out of his apartment, but for some strange reason he keeps showing up at her door.

During a party at his apartment, Krit’s new neighbor comes to the door with her long brown hair pulled up in a messy knot and a pair of glasses perched on her cute little nose. She wants him to turn down the music, but he convinces her to stay.

Krit Corbin may have just found his biggest addiction yet. And Blythe Denton realizes too late that she’s finally been claimed.

Review:

Eén van de personages uit de Sea Breeze serie waarover ik graag wilde lezen was bad boy en rock star Krit.
In bijna alle boeken is hij voorgekomen maar in deel 6 het meest door zijn relatie met Jess.
Ik was dan ook heel blij dat Abbi dit boek aan hem gewijd heeft.

Krit was alles wat ik van hem verwachtte: een bad boy rocker met een hart van goud die, als hij de ware ontmoet, alles op alles zet om haar gelukkig te maken en te beschermen en niemand anders meer ziet staan dan haar.
Maar voor dat het zover is moet hij zijn eigen angsten zien te overwinnen en in zien dat ook hij het verdient om gelukkig te zijn.
Gelukkig ziet hij dit vrij vlot in maar een onplezierig gevolg van zijn player verleden drukt een stempel op zijn pas gevonden geluk.

Ik vond Krit een geweldig personage om over te lezen en het was eigenlijk een beetje een domper dat ik Blythe minder leuk vond en lichtelijk irritant.
Blythe heeft een verschrikkelijk leven gehad en kan nu eindelijk haar eigen leven leiden ver weg van haar verleden, maar ze is ontzettend naïef omdat ze geen vrienden had en nooit ergens heen mocht.
Ze heeft een appartement in hetzelfde gebouw als Krit en vanaf de eerste ontmoeting is er een enorme aantrekkingskracht tussen de twee. Maar geen twee personages zijn zo verschillend als Krit en Blythe en Krit is niet van plan haar haar onschuld te ontnemen ook al zou hij niets liever willen.
Wat ik zo irritant aan Blythe vond is dat ze maar door zeverde over haar gevoelens voor Krit en het maar bleef analyseren (in haar hoofd). Door haar naïviteit was ze een beetje kinderlijk en dat vond ik niet echt leuk.

Volgens mij is dit één van de eerste keren dat ik een hoofd persoon van Abbi Glines niet echt leuk vind, alhoewel dat later in het verhaal wel beter werd. En de wending die het verhaal neemt waardoor hun relatie dreigt stuk te lopen vind ik ook niet zo leuk, te voorspelbaar.
Daarentegen vind er aan het eind weer een twist plaats die we weer niet aan zien komen en dat maakte het voor mij weer helemaal goed.
Geen 5 sterren dus dit keer maar het is en blijft zeker een aanrader, vooral als je houd van sexy rock stars.

Het volgende boek in de Sea Breeze serie staat gepland voor juni 2013 en zal gaan over Dewayne. Hij is in alle boeken nog voorgekomen en ook al is hij niet mijn eerste keus voor een volgend boek, ik ben wel heel beniewd naar zijn verhaal, vooral na het lezen van de samenvatting van Hold on Tight.

---------------* Veel Leesplezier *---------------