Serie: Book Boyfriend #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: juni 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
After coming to terms with the tragedy that rocked her world, Scarlett MacGregor has returned to try to pick up the pieces of the broken relationships that she left behind.

Ash and Mason were left devastated and heartbroken following Scarlett’s sudden, unannounced departure. They are both ready and willing to forgive her and welcome her back into their lives with open arms. However, a lot can happen in 8 months…

Scarlett must learn to overcome the obstacles thrown in her path to prevent the past from repeating itself. Can she learn to fly with her own wings and discover the secret to eternal love?

MIJN REVIEW IS SPOILER VRIJ MAAR ONDERSTAANDE SAMENVATTING BEVAT WEL SPOILERS. 

Serie: Book Boyfriend #3
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: december 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
After a series of catastrophic misunderstandings and impulsively poor decision-making, Scarlett MacGregor finds herself once again torn between two loves, as different as they may be. Lacking proper closure with their relationship, accompanied by the overwhelming guilt for her role in his devastating downfall, Scarlett resolves to help Mason recover and reclaim his life as a budding rock star. However, now that he has finally claimed her as his, Ash Walker is bound and determined to keep her by his side, and he will go to any lengths necessary to do just that.

Mason Templeton has hit rock bottom. He’s in love with a girl whose heart and soul belong to another and he’s partied his way off of an international music tour that was supposed to be his big break. Returning home for rehab sounds like the worst possible way to start a new year, but when an unexpected friendship emerges, he begins to realize that maybe everything does happen for a reason.

Review:

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het eerste deel, Metamorphosis, heb gelezen en eigenlijk een beetje teleurgesteld was in het verhaal. Toch wilde ik het 2e deel lezen, al was het alleen maar om te weten hoe het af zou lopen met Scarlett, Ash en Mason.
Toen dat 2e deel dan eindelijk uit kwam baalde ik echter verschrikkelijk want ik kwam er achter dat er nog een deel achteraan zou komen.
Ik besloot daarom maar te wachten met het lezen van deel 2 tot het 3e deel ook uit was met de kans dat ik ze nooit zou gaan lezen, dat gebeurt helaas steeds vaker.
Gelukkig was ik toch te nieuwsgierig om ze niet te gaan lezen en ik ben blij dat ik toegegeven heb aan die nieuwsgierigheid.

Ambrosia gaat verder op exact hetzelfde punt waar Metamorphosis is gestopt.
Scarlett heeft haar keuze gemaakt, en ook al is ze blij met deze keuze, de gevoelens voor de andere man in haar leven zijn nog altijd even sterk.
Hij wacht aan de zijlijn geduldig af tot het moment dat er een scheur komt in hun geluk en hij kan ingrijpen en haar voor altijd de zijne kan maken.
Die kans krijgt hij en hij grijpt hem met beide handen.
Maar hij heeft er moeite mee om zijn onzekerheid betreffende haar gevoelens voor haar ex te verbergen en het zorgt voor wantrouwen en jaloezie.
Vanuit de oogpunten van Scarlett, Ash en Mason kunnen we hun emotionele gevecht volgen en ik vond het hartverscheurend.
Mason is degene waar ik ten alle tijden voor zou hebben gekozen, maar ook Ash verdiende in mijn ogen het geluk met Scarlett.

Vanaf het begin van Ambrosia tot het einde van Euphoria was het een rollercoaster van gebeurtenissen en emotiest.
Beide boeken zijn hoofdzakelijk gefocust op de gevoelens van Scarlett voor beide mannen en de onzekerheid die dat met zich mee brengt, maar het verveelde me geen moment want het verhaal bleef boeiend en de boeken zijn niet zo verschrikkelijk lang. Ik heb ze in één zondag uitgelezen.
Er waren momenten dat mijn hart als een gek tekeer ging en in mijn keel rond danste, en tegen het einde van deel 3 heb ik menig traan weg moeten slikken. Mijn hart brak voor Scarlett.

In mijn review van deel 1 liet ik weten zeker potentie te zien in dit verhaal en het is zeker verbeterd.
Scarlett is af en toe nog steeds een beetje onvolwassen en irritant en dan wilde ik haar wel toeschreeuwen zich eens wat volwassener te gedragen, maar ook zij groeide gaandeweg deze 2 delen.

Het einde van de serie was echter een anti climax.
Het was een beetje abrupt en dat had ik liever anders gezien.
Er werd in een paar zinnen een aantal jaar overbrugd en dat is iets wat ik nooit leuk vind. Ik heb zo meegeleefd met het verhaal van Scarlett, Ash en Mason dat ik vond dat ik meer verdiende dan een snelle wrap up.

Ik heb deze laatste 2 delen met plezier gelezen ook al had het hier en daar wat foutjes en was het einde wat abrubt.
De schrijfstijl was goed en vlot en ook dit keer werd er regelmatig verwezen naar boeken en hun zwijmelwaardige hoofdrolspelers.
Ik kende niet alle genoemde personages, maar aan het begin van de boeken kun je vinden bij welk boek ze thuis horen.
En ook de verwijzing naar songteksten en zangers vond ik erg leuk.

Book Boyfriend is de eerste serie boeken van Erin Noelle en ik blijf haar zeker volgen want na deze laatste 2 boeken wil ik absoluut meer van haar lezen.


---------------* Veel Leesplezier *---------------