Serie: Pushing The Limits #3
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: november 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
The girl with straight As, designer clothes and the perfect life-that's who people expect Rachel Young to be. So the private-school junior keeps secrets from her wealthy parents and overbearing brothers...and she's just added two more to the list. One involves racing strangers down dark country roads in her Mustang GT. The other? Seventeen-year-old Isaiah Walker-a guy she has no business even talking to. But when the foster kid with the tattoos and intense gray eyes comes to her rescue, she can't get him out of her mind. Isaiah has secrets, too. About where he lives, and how he really feels about Rachel. The last thing he needs is to get tangled up with a rich girl who wants to slum it on the south side for kicks-no matter how angelic she might look. But when their shared love of street racing puts both their lives in jeopardy, they have six weeks to come up with a way out. Six weeks to discover just how far they'll go to save each other.

Review:

Aan de buitenkant ziet het leven van Rachel er geweldig uit; mooi, rijk meisje dat alles heeft wat haar hartje begeert, liefhebbende ouders en 4 broers die haar beschermen.
Maar dat is de buitenkant.
Van binnen is ze diep ongelukkig.
De druk die ze opgelegd krijgt als enige dochter in het gezin na de dood van haar zus is enorm en alleen het racen in haar Mustang maakt haar nog gelukkig.

De wil om haar moeder gelukkig te maken, ook al krijgt ze daardoor paniek aanvallen en moet ze zichzelf anders voor doen dan ze is, is hartverscheurend.
En die zogenaamde beschermende broers van haar beschermen haar tegen de verkeerde dingen en niet datgene wat echt belangrijk is. Nee, in plaats daarvan dwingen ze haar om zichzelf weg te cijferen voor hun moeder en zien niet hoe diep ongelukkig haar dat maakt. Alleen Ethan, haar tweeling broer, ziet meer maar ook voor hem houdt ze haar grootste geheim verborgen, en zijn halfslachtige manier om haar te beschermen vond ik eigenlijk nog erger dan van de andere broers.

Isaiah heeft tot nu toe geen gemakkelijk leven gehad. Dat heeft hem hard gemaakt en hij laat iedereen zijn gevaarlijke en harde buitenkant zien, maar van binnen is hij nog altijd een goede jongen.
Zijn leven mag dan niet gemakkelijk zijn geweest en hij mag zich dan begeven tussen criminelen, hij heeft zijn eigenwaarde behouden en laat zich niet verleiden tot criminele praktijken om verder te komen in het leven. Maar dat wordt erg op de proef gesteld wanneer hij  Rachel ontmoet.
Rachel wordt beschuldigd van een crime die ze niet heeft begaan en zonder dat hij het wil komt hij voor haar op en moeten ze samen een oplossing zien te vinden.
Het is een race tegen de klok en alles wat maar mis kan gaan gaat ook mis. En als alles uiteindelijk toch opgelost lijkt gebeurt er iets verschrikkelijk tragisch en breekt je hart voor Rachel en Isaiah.

Sinds het eerste deel van deze serie, Pushing The Limits, ben ik een enorme fan van Katie McGarry en haar schrijfstijl. Ook het 2e deel, Dare You To, is erg goed en nu kan ik dit boek aan het rijtje van 5 sterren toevoegen.
Het had weer alles wat mijn hartje begeert; spanning, emotie, tenenkrullende romantiek en diepe, geloofwaardige personages.
Ik kijk al weer uit naar het volgende boek in de serie die over West, de broer van Rachel, gaat.
Take Me On komt uit in mei 2014.


---------------* Veel Leesplezier *---------------