Serie: The Ivy Chronicles #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: November 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Before she goes after the life she’s always wanted, she’s about to find the one she needs.

Pepper has been hopelessly in love with her best friend’s brother, Hunter, for like ever. He’s the key to everything she’s always craved: security, stability, family. But she needs Hunter to notice her as more than just a friend. Even though she’s kissed exactly one guy, she has just the plan to go from novice to rock star in the bedroom—take a few pointers from someone who knows what he’s doing.

Her college roommates have the perfect teacher in mind. But bartender Reece is nothing like the player Pepper expects. Yes, he’s beyond gorgeous, but he’s also dangerous, deep—with a troubled past. Soon what started as lessons in attraction are turning both their worlds around, and showing just what can happen when you go past foreplay and get to what’s real…

Review:

Dit boek blinkt niet uit in zijn originaliteit, maar het is zeker een boek dat me een aantal uur heeft laten genieten.

Pepper heeft een missie.
Ze is nog onervaren in alles wat met jongens te maken heeft en als ze haar 'en ze leven nog lang en gelukkig' wil krijgen met de jongen waar ze al jaren verliefd op is, dan wordt het hoog tijd dat ze wat ervaring op doet. Haar vriendinnen weten voor haar de juiste leraar met ervaring te vinden; player en bartender Reece.
Hij is een bad boy, knap en heeft een reputatie, maar na een paar 'lessen' ontdekt Pepper dat hij helemaal niet zo oppervlakkig is als hij wordt neergezet.
En als Pepper's plan blijkt te lukken komen er ineens de twijfels want wat voor allebei niet meer was dan een leraar-leerling relatie wordt ineens veel meer.
Maar Pepper zit vast in haar droom toekomst en is niet bereid die op te geven, ook niet als haar gevoel haar iets heel anders zegt.

Wat ik jammer vind is dat we alleen de pov van Pepper krijgen, een duo pov van zowel Pepper en Reece had dit boek naar een heel ander niveau kunnen tillen, en ik vond Pepper af en toe een beetje kinderachtig, niet iets wat je verwacht in een New Adult. Gezien de naam van dit boek had ik ook iets meer sexyness verwacht. Er zaten zeker goede, tenenkrullende intense scenes in, maar mijn verwachting ervan lag toch iets hoger.

Sophie Jordan heeft met Foreplay zeker laten zien dat ze ook in het New Adult genre goed voor de dag kan komen en ik kijk al weer met smart uit naar het volgende deel in deze serie.
Dat boek gaat Tease heten maar het is nog niet bekend over wie die gaat, alleen dat hij uit komt op 27 mei 2014.

---------------* Veel Leesplezier *---------------