HEB JE HET EERSTE DEEL VAN DEZE SERIE NOG NIET GELEZEN MAAR BEN JE WEL VAN PLAN DAT TE DOEN EN WIL JE NIET WETEN HOE DAT BOEK AF LOOPT??
LEES ONDERSTAANDE SAMENVATTING EN REVIEW DAN NIET!


Serie: A Little Too Far #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: November 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
In the follow-up to Lisa Desrochers’ explosive New Adult novel A Little too Far, Alessandro Moretti must face the life he escaped and the girl he loved and left behind.

Twenty-two year old Hilary McIntyre would like nothing more than to forget her past. As a teenager abandoned to the system, she faced some pretty dark times. But now that’s all behind her. Hilary has her life on track, and there’s no way she’ll head back down that road again.

Until Alessandro Moretti—the one person who can make her remember—shows up on her doorstep. He’s even more devastatingly gorgeous than before, and he’s much too close for comfort. Worse, he sees right through the walls she’s built over these last eight years, right into her heart and the secrets she’s guarding.

As Hilary finds herself falling back into love with the man who, as a boy both saved and destroyed her, she must decide. Past or future? Truth or lies?

Review:

Vol verwachting keek ik uit naar dit boek.
Alessandro had in deel 1 mijn hart gestolen en ik wilde dolgraag meer over hem lezen.
Ik ben niet echt teleurgesteld maar ik vind  het wel heel jammer dat zijn boek niet aan mijn verwachting voldoet.
Het rare is dat ik niet eens weet waarom niet; de personages waren leuk genoeg, het verhaal was leuk, maar toch voelde ik het niet. Iets stond me tegen maar wat weet ik niet precies.
Misschien is het het gevoel dat er dingen naar voren gebracht werden die vervolgens helemaal niet meer genoemd werden. Zoals bv. Alessandro's relatie met Marie. Pas tegen het einde werd er tussen neus en lippen verteld wat er nou precies speelde maar op het moment dat het belangrijk was werd er overheen gewalst. Ok, er gebeurde iets wat op dat moment nog belangrijker was, maar toch, ik had verwacht dat Hilary het daarna wel ter sprake zou brengen.
De breuk tussen Hilary en Brett was te oppervlakkig naar mijn mening. Hun relatie was dan misschien ook oppervlakkig maar ik vond de manier waarop het afgehandeld werd een beetje een anti climax.
Of is het het geheim van Hilary, iets wat ik eigenlijk van het begin af aan al vermoedde.
Ik vind het heel erg jammer dat we omtrent dat geheim niet een duidelijke conclusie krijgen aan het einde wanneer  we de lang verwachte HEA krijgen, voor mij was het tenminste nog niet duidelijk.
Als je dit boek ook gelezen hebt begrijp je waarschijnlijk wel wat ik met dat laatste bedoel maar ik kan er niet verder over uitweiden, dat is een te grote spoiler.

Dit alles betekent niet dat ik niet uit kijk naar het derde deel in deze serie, Lisa DesRochers heeft me met haar voorgaande boeken laten zien dat er zeker meer in zit, maar in dit boek vond ik dat helaas niet.
A Little Too Hot komt uit op 21 januari 2014. Dat duurt gelukkig niet zo heel lang meer.


---------------* Veel Leesplezier *---------------