Waiting on Wednesday (WoW) is een wekelijks terugkerende rubriek die wordt gehost door Breaking the Spine en in die rubriek vertellen boekliefhebbers naar welke boeken ze uitkijken.

 Als er één boek is waar ik enorm naar uit kijk dan is het deze wel.
Van alle boeken op mijn verlanglijst staat hij ver bovenaan!
In mijn review van deel 2 schreef ik dat mijn geduld aardig op de proef wordt gesteld voordat ik het 3e en laatste deel kan gaan lezen en ja, ik heb er ontzettend veel moeite mee om mijn geduld te bewaren. En in plaats van maart, zoals eerst op Goodreads te lezen was, komt hij nu pas uit in April 2014.
Maar ik ben er van overtuigd dat hij het wachten waard zal zijn.
Vanaf het moment dat ik Ashfall 1 & 2 uit had is dit verhaal niet uit mijn gedachten geweest en ik ben er ontzettend nieuwsgierig naar hoe, en of, de samenleving weer een beetje terug keert naar wat het geweest is.
Dat het weer heel spannend gaat worden is wel duidelijk gezien de inhoud van de samenvatting.


Schrijver: Mike Mullin
Serie: Ashfall #3
Genre: Young Adult, Dystopian
Verwacht: 15 april 2014
Add to Goodreads
The Yellowstone supervolcano nearly wiped out the human race. Now, almost a year after the eruption, the survivors seem determined to finish the job. Communities wage war on each other, gangs of cannibals roam the countryside, and what little government survived the eruption has collapsed completely. The ham radio has gone silent. Sickness, cold, and starvation are the survivors' constant companions.

When it becomes apparent that their home is no longer safe and adults are not facing the stark realities, Alex and Darla must create a community that can survive the ongoing disaster, an almost impossible task requiring even more guts and more smarts than ever — and unthinkable sacrifice. If they fail . . . they, their loved ones, and the few remaining survivors will perish.

This epic finale has the heart of Ashfall, the action of Ashen Winter, and a depth all its own, examining questions of responsibility and bravery, civilization and society, illuminated by the story of an unshakable love that transcends a post-apocalyptic world and even life itself.


---------------* Veel Leesplezier *---------------