Serie: A Little Too Far #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: September 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Have you ever gone just a little too far?

Lexie Banks has.

Yep. She just had mind-blowing sex with her stepbrother. In her defense, she was on the rebound, and it’s more of a my-dad-happened-to-marry-a-woman-with-a-super-hot-son situation. But still, he’s been her best friend and confidant for the better part of the last few years … and is so off limits. It’s a good thing she’s leaving in two days for a year abroad in Rome.

But even thousands of miles away, Lexie can’t seem to escape trouble. Raised Catholic, she goes to confession in hopes of alleviating some of her guilt … and maybe not burning in hell. Instead, she stumbles out of the confessional and right into Alessandro Moretti, a young and very easy-on-the-eyes deacon … only eight months away from becoming a priest. Lexie and Alessandro grow closer, and when Alessandro’s signals start changing despite his vow of celibacy, she doesn’t know what to think. She’s torn between falling in love with the man she shouldn’t want and the man she can’t have. And she isn’t sure how she can live with herself either way.

Review:

Ik heb A Little Too Far  nog maar net uit en wacht nu al weer vol ongeduld op het volgende deel in deze nieuwe serie van Lisa DesRochers.
Ze heeft me destijds omver geblazen met haar Personal Demons Trilogie, die naast Paranormal ongelofelijk sexy en romantisch is, maar ze weet ook absoluut raad met een hedendaagse New Adult.
Gepassioneerd, sexy, emotioneel, dat zijn een paar woorden die in me op komen als ik denk aan dit boek, maar het heeft ook een originele, erg leuke verhaallijn.
Normaal gesproken houd ik niet zo van boeken waarin het geloof een grote rol speelt, maar in dit geval vond ik het niet storend, in tegendeel zelfs, het gaf het juist iets extra's omdat er een verboden maar intense, sexuele spanning hangt tussen Alessandro, die over een paar maanden be√ędigd wordt tot priester, en Lexie.
Wat ik ook erg origineel vind is dat het verhaal draait om de sex die Lexie gehad heeft met haar stiefbroer Trent en de liefde die ze voor hem voelt, maar dat ze het grootste gedeelte van het boek mijlenver van elkaar verwijderd zijn terwijl je niet het gevoel hebt dat hij 'uit beeld' is.
Lisa DesRochers heeft met A Little Too Far een ontzettend goed boek geschreven met een stel leuke persoonlijkheden en heerlijke romantiek tegen de achtergrond van de romantische stad Rome en de vele kunstwerken die je er kunt vinden.
Ben je een hater van love-triangles, dan kun je dit boek met een gerust hart lezen want, ook al zou je het anders verwachten, dat is het niet.
A Little Too Much, deel 2, komt al uit op 12 november van dit jaar. Dat duurt gelukkig niet zo heel lang meer en die gaat over . . . . . nee, dat ga ik niet verklappen want dan weten jullie gelijk hoe dit verhaal af loopt en dan is de spanning er af.
Ik zou zeggen: ga dit boek lezen, het is zeker een aanrader, en dan weet je ook over wie het volgende boek gaat!

---------------* Veel Leesplezier *---------------