Serie: More Than This #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Juli 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
*Mikayla*
In one night my fairytale ended. Or it may have begun. This is my story of friendship and love, heartbreak and desire, and the strength to show weakness.

*Jake*
One night I met a girl. A sad and broken girl, but one more beautiful than any other. She laughed through her sadness, while I loved through her heartbreak.

*This is our story of a maybe ever after.*

He was right. It made no difference whether it was 6 months or 6 years.
I couldn’t undo what had been done. I couldn’t change the future.
I couldn’t even predict it.
It was one night.
One night when everything changed.
It was so much more than just the betrayal.
It was the Tragedy.
The Deaths.
The Murders.
But it was also that feeling.
The feeling of falling.

Review:

De samenvatting van dit boek intrigeerde mij en de basis, de rode draad in dit verhaal, is origineel en hartverscheurend.
Gelijk in het begin van het boek vinden de tragische gebeurtenissen plaats en je hart bloed voor Mikayla; je vraagt je af of ze dit ooit kan verwerken.
Gelukkig is ze Jake tegen gekomen op het moment dat ze steun kan gebruiken en het is bewonderenswaardig hoe hij zich opwerpt als haar beschermer.
Toch vond ik het af en toe ook wat overtrokken; ze waren na de paar uur dat ze elkaar kennen wel al erg close met elkaar.
De vader van Jake was naar mijn mening een beetje tegenstrijdig bezig. Het ene moment waarschuwt hij zijn zoon om zich niet teveel aan Mikayla te hechten en het andere moment zorgt hij ervoor dat ze bij hun in huis kan blijven wonen.
De wending die het einde neemt is er één die ik niet aan zag komen en die is wel heel erg zuur maar geeft ook wel weer een interessante twist aan het verhaal.
De schrijfstijl was leuk, we kregen de pov van zowel Jake als Mikayla, maar er zaten wel een hoop fouten in het boek.
Zo werd niet één keer maar alle keren het woord kocht (bought) verwisseld met het woord bracht (brought). Het woord legit werd te pas en te onpas gebruikt, meestal helemaal verkeerd, en ipv weird kregen we het woord wierd voorgeschoteld.
Domme fouten maar daar kan ik wel doorheen kijken als het verhaal verder goed in elkaar steekt en daar heb ik niks over te klagen.


---------------* Veel Leesplezier *---------------