Serie: The Beaumont #2
Genre: New Adult/Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
I expected a life of music.
I expected to raise my son.
It took one look to make everything change.
I never expected happiness.

I never expected to find her.
I never expected to feel desire.
I never expected I’d be a family man.
I never expected to be loved.
I never expected to fall in love.

They say you should expect the unexpected, I didn’t realize my unexpected would be the forever kind.

Review:

Deel 1, Forever My Girl, was een emotioneel beladen, romantisch boek, maar het had niet een enorme intense romance.
Dat is in My Unexpected Forever net andersom. Ik voelde niet de hele tijd die emotionele ondertoon, ook al heeft het zeker een aantal zeer emotionele momenten, maar er was wel een hele sexy, intense passie aanwezig.

Harrison brengt vanaf de eerste regels die passie al volop in het verhaal. Hij is helemaal weg van Katelyn, is zelfs voor haar verhuisd van LA naar Beaumont, maar komt maar niet verder dan de 'vriend zone'. En hij vind het erg moeilijk om zijn gevoelens aan haar te laten blijken want ze rouwt nog steeds om de dood van haar man.
Toch bespeurt hij af en toe interesse bij haar en laat met hele kleine attenties, opmerkingen en gebaren merken wat hij voelt.
Hij ziet er uit als een bad boy rock star; vol tattoos, altijd een beany op zijn hoofd, maar van binnen is het een softie.
Ondanks zijn rock star leven is hij een toegewijde, liefdevolle vader die zijn zoon boven alles stelt en naast die onvoorwaardelijke liefde voor zijn zoon heeft hij nog genoeg liefde over voor Katelyn en haar twee dochters.
De manier waarop hij met die meisjes om gaat, hoe hij op allerlei manieren hun vader in hun herinnering wil houden en hoe hij de liefde van Katelyn voor haar man een plek wil blijven geven in hun relatie is ontzettend hartverwarmend.

My Unexpected Forever is een geweldig goede opvolger van Forever My Girl.
Het is al zeker dat er een 3e deel uit gaat komen in deze serie, maar de naam van het boek en de datum van uitgifte zijn op dit moment helaas nog niet bekend.

---------------* Veel Leesplezier *---------------