Serie: With Me #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
With one look, I’m his . . .

With one touch, he’s mine . . .

With one kiss, it changes everything between us . . .

I’ve been famous since I can remember. Singing, acting, dancing—I’ve done it all. The tabloids cover my every move, but I don’t want that anymore. I want to be normal, whatever that is.

When I leave Hollywood for college in Vermont, I’m on my own for the first time in my life. This is my chance to figure out who I am and what I want in life.
But it’s a lot harder than I expected. I can’t escape my image. Classes are difficult, and I’m struggling. And then there’s Caleb Fox.
Sexy, intriguing Caleb Fox.

Caleb is the one man who doesn’t want to use me. He breaks down my walls. He challenges me. He wants me. And I just don’t know if I can give him the same—or if he’ll stick around when he finds out my shameful secret that the tabloids haven’t managed to uncover.

Dating him is risky enough, but loving him could break me.

Review:

Dit boek heeft een leuke verhaallijn maar af en toe vond ik het wat langdradig.
De hoofdpersoon, Hailey, is een leuke persoonlijkheid en ondanks dat ze vanaf haar geboorte tot en met haar 17e jaar altijd in de spotlights heeft gestaan is ze een nuchter, aardig meisje zonder ook maar een vorm van sterallures.
Jammer genoeg kregen we niet de pov van Caleb. Die had ik graag gelezen want dan had ik hem beter leren kennen. Zijn liefde en zorgzaamheid voor Hailey waren heel erg mooi maar ik vond zijn persoonlijkheid over het geheel genomen wat oppervlakkig.
Het geheim van Hailey werd in mijn ogen teveel opgeblazen, maar ik kon mij wel voorstellen dat ze zich er voor schaamde. Gelukkig was Caleb zijn reactie heel erg passend en dat maakte het voor mij weer goed.
Wat ik niet kon begrijpen is dat er nooit een paparazzi rond de campus sloop om Hailey te fotograferen. De hype rond haar persoonlijkheid mag dan wat afgenomen zijn, men is nog steeds nieuwsgierig naar haar en eerlijk gezegd verwachtte ik regelmatig dat er ineens een fotograaf om de hoek kwam sluipen. Het viel me een beetje tegen dat dat niet gebeurde en het maakte het beroemde imago een beetje ongeloofwaardig.
De romantiek was wel heerlijk en de sex scenes waren intens en gepassioneerd.
Dit is de 1e in een serie van Stand Alone novels.
De volgende gaat over Nick, één van de vrienden van Caleb, en wordt verwacht in 2014.


---------------* Veel Leesplezier *---------------