Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
I may not have special powers, but sometimes I think I'm invisible. No one in my high school seems to notice me at all. When they finally do it's because the popular Tripp Bauer accidently smacks me in the face with a wad of paper. Talk about humiliating.

Only now he keeps talking to me.

At first it was to apologize, and I figured once I forgave him he'd go away. But he doesn't, and now my feelings for him are starting to grow. And that scares me. Guys like Tripp Bauer don't fall for girls like me. Or do they?

Review:

Nu ik veel New Adult boeken lees heb ik ineens wat meer moeit met de hedendaagse Young Adult. Het gedrag en de relatie tussen de hoofdpersonen is voor mijn gevoel ineens veel kinderlijker dan voorheen. Tenminste, zo ervaarde ik dit boek. In ieder geval wat betreft de hoofdstukken van Hadley. Ze was ontzettend naïef  en kinderlijk. De hoofdstukken van Tripp waren in mijn ogen veel volwassener en ik las dan ook veel liever zijn kant van het verhaal.
Het plot is een beetje cliché, maar over het geheel genomen is het een frisse love story en leuk om zo ff tussendoor te lezen.

---------------* Veel Leesplezier *---------------