Serie: (Games #2)
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Juli 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Can love save them?

After her father commits a crime that shatters her family, eighteen-year-old Delaney Cross is tired of pretending everything is all right. Packing up her car, she sets out to find the people her father hurt. Her search leads her to places she’s never been—and into the arms of Adrian Westfall.

To the outside world, Adrian is a sexy, charming ladies’ man. But his playboy persona is just an act. Secretly his soul is tortured by a memory too painful to share. Only Delaney seems to see through his façade to the real man underneath. And for the first time in his life, Adrian feels he can begin to open up about his past.

Together, Adrian and Delaney share a passionate love they never expected to find. Yet both still harbor their own secrets. When the dark truth is finally revealed, will it bring them closer together—or tear them apart forever?

Review:

Wat ik erg leuk vind van Façade is dat we gelijk in het begin al weten wat de problemen zijn waar Adrian en Delaney mee rond lopen. Meestal is het heel lang gissen voor geheimen boven water komen maar in de 1e twee hoofdstukken horen we van zowel Adrian als Delaney welke traumatische ervaring ze hebben gemaakt tot wie ze nu zijn.
Wat ik daarentegen weer niet zo leuk vind is de schrijfstijl.
Adrian schrijft gedichten en dit hele verhaal heeft iets poetisch en dichterlijks over zich. Niet dat het verhaal in de vorm van een gedicht geschreven is, maar de manier waarop gevoelens en gedachtes beschreven worden nemen soms een poëtische, dichterlijke vorm aan. Dat is iets waar ik helemaal niet van houd en het bracht me soms zo in de war dat ik eerst weer terug moest lezen.
Het is helemaal geen lang boek, 200 pagina's op mijn reader, maar voor mijn gevoel had hij af en toe wel 500 blz., het schoot maar niet op, en dat is dus te wijten aan de schrijfstijl, die is vermoeiend.
De basis van het verhaal is wel goed en origineel en ik was er ontzettend nieuwsgierig naar hoe de waarheid voor Adrian en Delaney uit zou pakken. Nou ik kan je vertellen dat het 'geheim' van Adrian nog hartverscheurender is dat je denkt te weten en ik heb tijdens de 'onthulling' zeker een paar tranen weg moeten slikken.
Het is dat ik de basis van het boek door het originele plot heel erg goed vond, anders had ik er nog minder voor gegeven dan de 3 sterren die hij nu krijgt want de schrijfstijl stond me echt tegen.

---------------* Veel Leesplezier *---------------