Genre: Young Adult, Hedendaags, Rock Star
Gepubliceerd: Juni 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Go to Smashwords
Isabella Ames isn’t looking forward to her last year of school. She attends a concert before the school year begins and gets more than she bargained for. While waiting in line at a fast food restaurant, a stranger jumps into her car. Startled, she hesitates until she realizes it is Jake Johnson, lead singer of the band. That night begins a journey of love and heartbreak

Review:

Tot nu toe heb ik altijd genoten van de boeken van JL Paul, maar tot mijn verbazing zag ik dat ik alleen maar een review heb geschreven van All the Wrong Reasons. Het is te lang geleden om er nu nog wat over te schrijven maar de andere 4  (Vicious Circles, Shift, Rough Waters en Playing the Game) waren in mijn ogen ook allemaal 4 sterren waard. Daarom ben ik een beetje teleurgesteld dat Phone Calls from a Rock Star mij tegenviel, daar had ik niet op gerekend.
Dat het me zo tegen viel komt voor een groot gedeelte door de hoofdpersoon Isabella, ik vond haar de meeste tijd verschrikkelijk irritant, onvolwassen en kinderachtig. Haar reacties op dubbelzinnige opmerkingen die niks om het lijf hadden waren zo verschrikkelijk kinderachtig voor een 18 jarige dat het gewoon irritant was. Haar 'drankmisbruik' werd in mijn ogen veel te veel overtrokken door haar vriendinnen en ik vond het af en toe veel te langdradig.
Jake was een leuke persoonlijkheid alhoewel ik hem wel een hele tamme rock star vond; ik miste de passie die ik altijd zo heerlijk vind in rock stars.
J.L. Paul is nog steeds bezig met het derde deel van de serie Wrong Reasons en ik hoop van harte dat ik daar weer minimaal 4 sterren voor kan gaan geven. Wanneer die uit komt is helaas nog niet bekend, alleen dat het dit jaar nog zal zijn.

---------------* Veel Leesplezier *---------------