Genre: Adult, Science Fiction, Aliens, Erotisch
Gepubliceerd: Mei 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
This is a stand alone novel that is an adult spin-off of the Lux Series

He’s arrogant, domineering, and... To. Die. For.

Hunter is a ruthless killer. And the Department of Defense has him firmly in their grasp, which usually doesn’t chafe too badly because he gets to kill bad guys. Most of the time he enjoys his job. That is, until he’s saddled with something he’s never had to do before: protect a human from his mortal enemy.

Serena Cross didn’t believe her best friend when she claimed to have seen the son of a powerful senator turn into something... unnatural. Who would? But then she witnesses her friend’s murder at the hands of what can only be an alien, thrusting her into a world that will kill to protect their secret.

Hunter stirs Serena’s temper and her lust despite their differences. Soon he’s doing the unthinkable—breaking the rules he’s lived by, going against the government to keep Serena safe. But are the aliens and the government the biggest threats to Serena’s life… or is it Hunter?

Review:

De serie Lux van Jennifer L. Armentrout is één van mijn favorieten en alleen dat was al een reden waarom ik Obsession moest lezen. Maar ik was ook een beetje ongerust want dit boek gaat over de tegenstanders van Katy en Daemon, de Arum, en ik wist eigenlijk niet wat ik daarvan moest denken en verwachten.

Nou die ongerustheid was helemaal niet nodig want het was juist heel verfrissend om het verhaal van de andere kant te lezen en te ontdekken dat de Arum niet eens zo heel veel verschillen van de Luxen, en dat er aan die vijandigheid tussen hen twee kanten zit en dat geen van twee eigenlijk slecht is.

Wat ik geweldig vind van de schrijfster is dat ze een aantal karakters uit de Lux serie, en de situatie waarin ze zich aan het einde van Opal bevinden, op een hele subtiele manier in dit boek heeft weten te verwerken. Verschrikkelijk goed gedaan!

De romance was er een die we van de schrijfster konden verwachten en aangezien het een Adult is was het heerlijk sexy en erotisch.
En Hunter . . . . . Jennifer weet als geen ander een sexy, arrogante, onsympathieke man neer te zetten die je hart toch een slag sneller doet slaan ondanks dat je hem wel een klap kan verkopen.
Van mij mag ze zeker meer Adult spin-offs van de serie maken.

---------------* Veel Leesplezier *---------------