Serie: The Reed Brothers #1
Genre: New Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: Juni 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
She’s locked up tight. But he might be the key.

Logan Reed is tall, tatted and tempting. Kit’s a woman with a mean right hook and a secret.

Kit wants a tattoo, but Logan sees more than she intends to share in the drawing of the tat she wants. He sees her in ways no one ever has.

Logan’s not disabled; but he hasn’t spoken in eight years. He hasn’t needed to. Until he meets Kit.

Logan doesn’t know everything about Kit. Kit doesn’t know anything about herself, until she has to sacrifice all she ever wanted to save what’s most important to him.

Review:

Deze New Adult is geschreven in 2 versies, één met explicite sex scenes en een gekuisdere versie. Ik weet niet of het ook voor de Paperback geldt, maar in het digitale boek kan je kiezen want beide versies worden er in aangeboden. Natuurlijk heb ik de sexy versie gelezen ;-).
Vanaf het begin dat Kit de sexy tattoo artiest Logan laat kennis maken met haar gemene rechter hoek wordt je het verhaal in gezogen. Het is een hillarisch begin van een ontzettend leuk en origineel boek
Ik was gelijk een beetje verliefd op Logan, die naast zijn knappe en sexy uiterlijk een lichte handicap heeft. Het maakt hem zoveel intrigerender dan als hij alleen maar Tall, Tatted en Tempting was geweest, en hij is zoooo lief.
En ook Kit is een leuke persoonlijkheid, maar ze verschuilt zich achter een verleden dat ze niet aan Logan durft te vertellen uit angst dat haar verleden haar achterhaalt.
Ook de broers van Logan spelen een grote rol en hun karakters zijn leuk en hebben, net als de hoofdpersonen, diepte.
Het enige minpunt dat ik kan geven is dat het einde vrij abrupt is, ik had graag een wat verder uitgewerkt einde gehad want ik vind dat het boek geen overtuigend Happily Ever After heeft.
Ik ben er dan ook heel benieuwd naar of deel 2 van The Reed Brothers verder gaat met Logan en Kit of dat we het verhaal van één van de andere broers krijgen. Ik houd de schrijfster in de gaten!


---------------* Veel Leesplezier *---------------