Serie: East Park #1
Genre: New Adult, Erotisch
Gepubliceerd: Mei 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
She’s the sexiest secret at East Park University.

Rylan Willow is the top model for East Park Exposed, the university’s underground and insanely successful erotic magazine.

Her friends know her as Evan Cosette, a biochemistry major with a flawless GPA.
East Park Exposed has kept Evan’s tuition paid. All she has to do is keep up the naïve school-girl disguise when she’s on campus and her secret is safe, her two worlds separate.

Until Dallas.

When the magazine runs a co-ed shoot to broaden readership, Evan’s partner is a gorgeous and disgustingly brilliant grad student. Evan doesn’t know how much of Dallas Whitley she’ll be able to handle, especially when he wants to study with her outside the studio. She promises herself that she can just be friends with Dallas. He has a girlfriend, after all. And Evan needs to focus.

She can’t when the co-ed printing brings sales through the roof.
She can’t when her photographer wants to crank the heat for the next issue.

Every steamy shoot leaves Evan gasping for breath, her true feelings for Dallas clouded by their camera-charade. But the more time she spends with him in the real world, the more she risks someone finding out the truth about her.

She needs to decide.

Who gets Dallas—Rylan, or Evan?

Review:

Dit is een intens erotische novel over EPE, het erotische magazine van East Park University.
Evan is het top model van het magazine maar wil haar identiteit koste wat kost geheim houden voor haar mede studenten en heeft daarom het pseudoniem Rylan Willow aangenomen. Ze heeft er geen moeite mee om half naakt te poseren maar wanneer haar vriendin, en fotografe van het blad, besluit om mannelijke modellen aan te nemen, verandert er het één en ander.
Ze moet poseren met Dallas, een sexy mede student, en ze is doodsbang dat door hem haar ware identiteit bekend wordt want hij wil haar beter leren kennen en samen met haar studeren. Maar wat nog veel erger is, ze moeten zich voor de camera gedragen als een verliefd stel en vanaf de 1e shoot is het voor haar alles behalve net als of.
Dallas poseert alleen maar voor het geld, niet omdat hij het nou zo leuk vind, maar dat veranderd wanneer hij mag poseren met Rylan Willow en het meer begint te worden voor hem dan poseren alleen. Maar hij heeft een vriendin dus hij kan en mag niet toegeven aan zijn gevoelens, hoe moeilijk dat ook is.
De hele setting van dit verhaal is verschrikkelijk sexy en erotisch en tijdens de foto shoots van Dallas en Evan/Rylan vliegen de pagina's van je boek bijna in de brand of, als je net als mij een ereader hebt, begint de binnenkant van je ereader bijna te smelten.
Exposure is een kort boek en lekker om zo ff tussendoor te lezen maar voordat het op de markt gebracht werd had het wel wat beter nagekeken mogen worden want er zitten nogal wat fouten in.
Het volgende deel van deze serie komt uit in November en heet Dark Frame. Jammer genoeg gaan het ook over Evan en Dallas, iets wat voor mij niet had gehoeven want Exposure had een HEA.
Maar dat neemt niet weg dat ik hem zeker wil gaan lezen want ik verwacht dat hij net zo HOT en Steamy is als Exposure.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande link voor een sneak peak van:
Evan's and Dallas's First Shoot

---------------* Veel Leesplezier *---------------