Genre: New Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: December 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Paige Brinton felt an itch to leave Florida after graduating high school, so she headed off to college. Her roommate is the complete opposite of what she hoped for. And suddenly guys are paying attention to her, now that her protective best friend, Jake, isn't around. She jumps head first into a relationship, but not with the guy she feels pulled to like a magnet. Dylan Turner doesn't seem like first boyfriend material, but there's just something about him she can't resist, no matter who gets hurt in the process.

Review:

Full Count is een leuke hedendaagse New Adult.
Het was geen emotionele achtbaan met ontzettend veel drama, maar een redelijk luchtig boek.
Het plot is niet origineel maar de karakters maakten dit een plezierig boek om te lezen. Het waren stuk voor stuk aangename persoonlijkheden.
Wat ik wel erg jammer vind is het einde van het boek, de twist die het verhaal nam vond ik persoonlijk niet zo erg leuk. Het was totaal onverwacht en alhoewel ik vaak wel te vinden ben voor onverwachte wendingen in boeken vond ik dit eerlijk gezegd een beetje te gemaakt en onnodig. En ik had er moeite mee me in te leven in de tijdslijn waarin het gebeurde plaats vond, op de één of andere manier had ik het gevoel dat het niet helemaal klopte.
Maar het heeft een HEA en dat maakt het helemaal weer goed.

---------------* Veel Leesplezier *---------------