Een hele tijd geleden las ik iets over de serie The Walking Dead, geen idee meer waar, en het maakte me nieuwsgierig. Toch besloot ik niet te gaan kijken, bang dat ik aan nog een serie verslaafd zou raken. Maar ja, als je eenmaal bij bent met de series die je volgt en ze worden om wat voor reden dan ook met regelmaat niet uitgezonden dan moet je wat natuurlijk ;-).
De eerste aflevering had me nog niet eens echt overtuigd, maar mijn nieuwsgierigheid was nog niet bevredigd dus keek ik de 2e en de 3e aflevering en ja, toen was ik toch verkocht.
Het hele concept van de Zombie apocalyps spreekt me enorm aan (nooit verwacht).
We volgen een groep mensen die door de omstandigheden samen gekomen zijn en proberen te overleven, een beter leven te vinden in die afschuwelijke wereld, maar ook met gevaar voor eigen leven andere mensen helpen, en dat fascineert me enorm.
Het is spannend, af en toe romantisch en humoristisch . . . . . en gruwelijk; af en toe doe ik mijn ogen dicht want sommige scenes zijn te goor en afschuwelijk om naar te kijken.Mocht je ook nieuwsgierig geworden zijn na deze trailer, op Project Free TV kun je de inmiddels uitgezonden afleveringen bekijken.

---------------* Veel Kijkplezier *---------------