Serie: The Beaumont #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: December 2012
Taal: Engels
Waardering:★★★★★
Add to Goodreads
I was never supposed to be a rock star. I had my life all planned out for me. Play football in college. Go to the NFL. Marry my high school sweetheart and live happily ever after.

I broke both our hearts that day when I told her I was leaving. I was young. I made the right decision for me, but the wrong decision for us. I’ve poured my soul into my music, but I’ve never forgotten her. Her smell, her smile. 

And now I’m going back. 

After ten years. 

I hope I can explain that after all this time. 

I still want her to be my forever girl.

Review:

Er zijn van die boeken die je ontzettend emotioneel maken. Boeken die van het begin tot het einde een emotionele ondertoon hebben terwijl het verhaal niet eens de hele tijd verdrietig is. Boeken die je met pijn en moeite weg kunt leggen omdat je je nachtrust toch echt wel nodig hebt, en die je, wanneer je dan uiteindelijk op bed ligt, het gevoel geven dat je de hele tijd wel kan huilen. Boeken die je, als je ze uit hebt, de hele dag met een brok in de keel rond laten lopen ook al heeft het een happy end.
Dit is zo'n boek.

Mijn emoties zijn 'all over the place' om het zo maar even te zeggen. De tranen lopen me nog net niet over de wangen maar daarmee is het ook wel gezegd. Josie en Liam zijn allebei geweldige karakters en de pijn die ze de afgelopen 10 jaar gevoeld hebben spatte van de pagina's.
Liam is een rock star, heeft het rock star leven geleid: party's, drank en vrouwen. Maar hij heeft Josie nooit kunnen vergeten, hij heeft altijd spijt gehouden van zijn beslissing om haar achter te laten.
Josie heeft een eigen leven opgebouwd, en een nieuwe relatie, maar wordt elke dag herinnerd aan haar verleden met Liam en de pijn die zijn vertrek haar heeft bezorgd.
Hun liefde voor elkaar is nooit weg gegaan en die liefde en connectie is vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst na 10 jaar weer zien heel duidelijk.
De pijn van hun jarenlange scheiding wordt versterkt door het verlies van hun beste vriend Mason, die een vrouw en 2 kleine meisjes achter laat, en de reden waarom Liam naar huis komt.

Forever My Girl is een romantisch hedendaags boek maar ik heb boeken gelezen waarin de romantiek veel intenser was. Het is het totaal plaatje dat dit boek geweldig intens en emotioneel maakt: de geloofwaardige karakters, de tastbare pijn en verdriet en de onvoorwaardelijke liefde die alles weet te overwinnen. Het enige wat ik jammer vind is dat Nick heel abrupt verdwijnt uit het verhaal en we verder ook niets meer over hem horen.

Dit is het eerste boek van Heidi McLaughlin en ik vind haar manier van schrijven heel prettig. Aan het einde van het boek kunnen we nog een sneak peak lezen van het 2e deel van The Beaumont. Deze zal gaan over Harrison, rock star en lid van Liam's band, en Kaytlynn, de beste vriendin van Liam en Josie die net haar man verloren heeft.
Ik kijk uit naar dit boek dat in juni 2013 verwacht wordt.

---------------* Veel Leesplezier *---------------