Dit is de vraag die Joany van Craving Pages stelt in haar nieuwe item de Blog Hop en ik hoefde er geen seconde over na te denken.Het is al heel lang geleden dat ik de serie Gemma Doyle van Libba Bray heb gelezen, maar ik hoop nog steeds dat Libba een vervolg schrijft want het einde . . . . nee, tot op de dag van vandaag heb ik me niet bij het einde neer kunnen leggen. Ik lig er niet (meer) wakker van, maar ik kijk zo nu en dan toch even weer op de blog van Libba Bray in de hoop dat er nieuws is over een vervolg met daarin wel een Happy End!
Dus als ik wat mocht veranderen aan een boek, dan was het het einde van The Sweat Far Thing, in het Nederlands te koop als Eindeloze Verte - Het Troebele Tij.

Vind je deze Blog Hop ook een leuk idee en wil je mee hoppen? Ga naar Craving Pages, daar wordt precies uitgelegd wat je moet doen.


---------------* Veel Leesplezier *---------------