Serie: Going Under #2
Genre: New Adult, hedendaags
Gepubliceerd: September 2012
Taal: Engels
Waardering:★★★.5
Add to Goodreads
Nick Hawke houdt van snelle auto's en snelle meisjes. Hij raast sneller door vrouwen dan in zijn snelle auto in de races op de "The Strip" in Collinsville en hij zou het niet anders willen. Vastbesloten om het verdriet dat zijn vader te verwerken had na het vertrek van zijn moeder te voorkomen, gelooft hij dat er geen ruimte in zijn leven is, of in zijn hart, voor een relatie die langer dan een nacht duurt. Hij zoekt zijn geluk in dingen die hem niet zullen laten vallen ... snelle auto's, adrenaline en one night stands. Tot zijn absolute wanhoop verandert alles wanneer hij onverwachts een oude vriend tegen komt en kennis maakt met Payton Archer, het eerste meisje dat hij ooit wilde voor meer dan een nacht. Maar ze is volledig immuun voor hem en zijn gladde praatjes. 
Payton Archer is op zoek naar wat Claire heeft met Jessie, maar ze heeft het opgegeven het te vinden ... in ieder geval tot ze in de herfst vertrekt naar de universiteit, want ze is er zeker van dat ze daar de perfecte man zal vinden die past bij haar perfecte wereld. Ze is van plan om drie rustige zomermaanden vol plezier te hebben, maar ze blijken allesbehalve gewoon en rustig te zijn wanneer Payton wordt voorgesteld aan Nick Hawke, een van de oude vrienden van Jessie uit Collinsville. Ze is geschokt door haar onmiddellijke en intense attractie voor 'Hawke' omdat er niets aan hem is waar Payton naar op zoek is. Tuurlijk, hij is knap en sexy, maar hij komt uit Collinsville en dat staat zeker niet op haar lijst van vereisten. Alles aan hem laat Payton's hart sneller slaan want hij is spannend en gevaarlijk, maar zijn snelle auto en de gevaarlijke kant neemt niet weg wat Payton het meest beangstigt . . . het is de manier waarop Nick Hawke haar laat voelen elke keer als hij naar haar kijkt. 
Kan Payton een moment van totale onbevreesdheid  vinden en besluiten om het veilige, ondiepe gedeelte van de liefde te verlaten en zich in het diepe gedeelte van de liefde wagen?

Review:

In de review van Going Under had ik geschreven dat ik uit keek naar Shallow omdat Payton mijn favoriete karakter was. Mijn verwachting lag misschien iets te hoog want ik vond hem minder leuk dan ik verwacht had, en het verhaal zelfs iets minder leuk dan Going Under. De basis van het verhaal is hetzelfde: rijke meisje en bad boy van de verkeerde kant van de stad, maar verder is het een op zichzelf staand verhaal met een eigen plot. Payton kwam in het andere boek pittiger over dan in Shallow en dat viel me een beetje tegen. Ze is niet de vrije spirit die je denkt die ze is, ze verschuilde zich achter die houding in Going Under en nu kregen we een hele andere kant van haar te zien. O, ze was zeker nog pittig en adrem maar we zagen die kant in dit verhaal minder. Jammer maar ondanks dat heb ik dit boek met plezier gelezen.

---------------* Veel Leesplezier *---------------