Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Oktober 2012
Taal: Engels
Waardering:  ★★★★★
Add to Goodreads
Maagd.

Bliss Edwards staat op het punt om af te studeren en is het nog steeds. Ze is er ziek van om de enige maagd onder haar vrienden te zijn en besluit dat ze dat probleem het beste zo snel mogelijk kan oplossen met een one-night stand. 
Maar haar plan blijkt allesbehalve eenvoudig te zijn wanneer ze in paniek raakt en een prachtige man alleen en naakt in haar bed achter laat met een excuus dat niemand met een gezond verstand ooit zou geloven. 
En alsof dat nog niet pijnlijk genoeg is herkent ze haar nieuwe theater professor gelijk als ze arriveert voor haar eerste les; hij lag 8 uur eerder naakt in haar bed.

Review:

Losing It is een heerlijke, hedendaagse, luchtige New Adult met lekkere humor. Geen emotionele achtbaan, maar een lekkere romance met tenenkrullende romantische scenes, waaronder een ongelofelijke sexy scene op de dansvloer. Bliss ontmoet Garrick de avond waarop ze heeft besloten haar maagdelijkheid te verliezen met een one-night stand. De chemistry tussen hen is explosief en haar plan lijkt te lukken totdat ze in paniek raakt en vlucht. Maar ze ontmoeten elkaar de volgende ochtend onverwacht weer en ook al is een relatie tussen student en leerling verboden, ze kunnen niet bij elkaar uit de buurt blijven. De relatie tussen Bliss en Garrick gaat natuurlijk niet vanzelf want een aantal factoren staan in de weg waarvan de belangrijkste dat hij haar leraar is maar ook het feit dat Bliss nog maagd is en ze, zodra ze ook maar aan sex denkt, in paniek raakts. En dan is er nog Cade, haar beste vriend die ineens meer dan vriend wil zijn en ongewild een wig drijft in de relatie tussen Bliss en Garrick.
Bliss is een leuke meid die, wanneer ze in paniek raakt, er allemaal onzin uit begint te kramen wat je enorm aan het lachen maakt. Heerlijk vind ik het als een boek je zo aan het lachen kan maken, maar wanneer je in de bus naar je werk zit kan het een beetje genant zijn *lol*.

---------------*---------------