Serie: Ruining Me #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: September 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Achttien jarige Jay Stevenson leeft een vreselijke nachtmerrie.

Twee jaar geleden had ze de hele wereld in de palm van haar hand en in een oogwenk was het verpest. Geheimen, leugens en het slechtst denkbare verraad achtervolgde haar de afgelopen twee jaar, totdat haar verleden haar inhaalt en ze de controle van de eenzame wereld die ze om zich heen heeft opgebouwd verliest.

Drie jongens uit haar verleden en heden zullen er zijn als haar zorgvuldig opgetrokken wereldje instort. JT, het perfecte vriendje dat ze nooit wilde opgeven, Rhye, de lokale bad boy "rock star" die zorgde dat ze haar verleden kon vergeten en Kane, de grappige en lieve getatoeƫerd barman die haar toekomst wil.

Is het mogelijk om het pad dat ze voor zichzelf koos te veranderen en wel al haar geheimen te houden?

Review:

Wow, als ik me na elk boek zo voel dan stop ik met lezen denk ik. Dit boek was goed, geweldig goed zelfs, afgezien van de schrijf- en grammatica fouten die ik hier en daar tegenkwam, maar zooo verschrikkelijk emotioneel en frustrerend. En het einde . . . o het einde was helemaal verschrikkelijk en ik voelde me daarna zo ontzettend verdrietig . . .
En nog steeds, nu ik dit zit te schrijven krijg ik weer tranen in mijn ogen. En ik was kwaad . . . kwaad omdat het boek zo eindigde, zonder happy end. Dan denk ik altijd 'had ik dit boek maar niet gelezen', want ik wil altijd een happy end.
Omdat het me niet los liet ben ik naar de website van de schrijfster gegaan en daar las ik dat ze een vervolg aan het schrijven is. Gelukkig maar want hier kan ik echt niet tegen; zoveel verdriet aan het eind.
Jay is een sterke persoonlijkheid waarvoor ik erg veel respect kreeg nadat ik eindelijk wist wat er met haar gebeurd was, maar ze frustreerde me ook enorm: waarom heeft ze de dingen gedaan die ze de afgelopen 2 jaar gedaan heeft, waarom iedereen en ook zichzelf zo'n pijn doen? Waarom niet gewoon vertellen wat er gebeurd is??
Als ik moest kiezen tussen de drie jongens dan zou mijn voorkeur uit gaan naar Kane. Hij is lief en zorgzaam en weet door te dringen door de harde schulp die ze om zich heen heeft getrokken. Maar doordat hij daar doorheen weet te prikken krijgt ze ook weer contact met JT en haar gevoelens voor hem zijn nooit over gegaan. Dus moet ze kiezen . . . . . Ik weet wie ze gekozen heeft en wat er daarna gebeurt is onbeschrijfelijk, iets wat ik niet had verwacht en niet aan zag komen. Zo triest.
Ik hoop dat de schrijfster snel klaar is met het 2e boek zodat ik weet hoe het verder gaat en het dan hopelijk wel een Happy End heeft.

---------------*---------------